POSVAĐALE SMO SE JER SE DROGIRALA: Ispovest glumice Olivere Viktorović, tetke žene koja je satarom ubila majku i baku

- Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - priča poznata glumica Olivera Viktorović Đurašković

  • 8

Glumica Olivera Viktorović Đurašković, tetka Teodore Viktorović, kaže da je sa sestričinom prekinula svaki kontakt 2006. upravo zbog njene zavisnosti od droge i alkohola.

- Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - izjavila je Olivera za "Naše novine".

Termin sahrane Ljiljane i Ivanke Đukić još uvek nije poznat zbog obdukcije.

POKUŠALA SAM DA ZAŠTITIM PORODICU OD NJE: Slavna glumica progovorila o svojoj bratanici koja je satarom ubila majku i baku

Teodora se sad nalazi na odeljenju akutne psihijatrije i prema određenim saznanjima nalazi se u teškom stanju:

- Svesna je šta je uradila, ali je odsutna i uplakana, odbija komunikaciju. Dobila je terapiju, a detaljna dijagnostika njenog psihičkog stanja uslediće u narednim danima - kaže izvor za Naše novine.

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu, Viktorovićeva je plačući priznala dvostruko ubistvo i navela da nije mogla da trpi majčina dugogodišnja prebacivanja. Takođe je navela da se ne seća tačno prethodne noći, jer je popila dosta alkohola i izmešala s tabletama za smirenje.

BOLA SE U VENU OD TINEJDŽERSKIH DANA: Teodora priznala čime se sve drogirala!

Toksikološke analize pokazale su da je Teodora u trenutku zločina imala 3,6 promila alkohola u krvi, što se prema medicinskim klasifikacijama svrstava u teško trovanje alkoholom.

Odlukom sudije Teodori je određen pritvor od 30 dana, dok je njen suprug pušten na slobodu.

(Telegraf.rs/  Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordana

    6. mart 2015 | 15:03

    E pa draga tetka kasno je da se sada preispitujes jer si joj okrenula ledja jos pre 9 godina. A njoj je trebao neko da joj pomogne i nadje nacin da je vrati na pravi put. Nisi se mnogo potrudila iako znas da je svakako moglo da bude drugacije.

  • Montenegrino

    6. mart 2015 | 14:40

    Strašno. Tragedija. Treba i ovoj curi nekako pomoći. Krivi su opijati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA