DRAMA U VALJEVU: Dečak trčao za loptom, pa upao u nabujalu Kolubaru! (FOTO)

Kako saznajemo, do ove dramatične situacije je došlo kada je dečaku, kod Stadiona, u reku upala lopta sa kojom se igrao u Kolubaru

  • 4

Prava drama odigrala se večeras u blizini fabrike "Austroterm". Dečak L.M. (15) iz Valjeva upao je u Kolubaru dok je pokušavao da uhvati loptu, koja mu je upala u reku. Voda ga je ponela, a dečak je uspeo da se spase tako što se uhvatio za temelj srušenog pešačkog mosta, koji je oštećen u majskim poplavama.

Tu je sačekao pripadnike Sektora za vanredne situacije, koji su čamcem došli do njega i izvukli ga na obalu. Dečak je bio u stanju šoka, a na licu mesta pregledali su ga lekari Hitne pomoći.

Printscreen: VTV Printscreen: VTV

 

Kako saznajemo, do ove dramatične situacije je došlo kada je dečaku, kod Stadiona, u reku upala lopta sa kojom se igrao.

On je trčao pored reke, kako bi našao najpogodnije mesto gde može da uđe u Kolubaru i izvadi loptu. Kod "Austroterma" je zagazio u vodu, ali pošto je Kolubara nadošla, voda ga je povukla - kažu očevici.

Printscreen: VTV Printscreen: VTV

Dečak je nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru valjevske bolnice pušten kući.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja! :)

    17. mart 2015 | 22:19

    Hvala bogu sto je uspeo da se spasi.

  • Mila

    17. mart 2015 | 22:57

    Tolika je muka u narodu da cemo za loptom u vodu. Pa bice druge lopte. Deco cuvajte glave sa vatrom i vodom se ne igra sila je to. Bogu hvala ziv je.

  • Александар Џунић

    18. mart 2015 | 11:33

    "Прала ноге, па пала у реци"...(Курсула - Љ. Тадић - Марш на Дрину)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA