BIA SUMNJA NA ANARHISTE: Priveli člana Anarhosindikalističke inicijative zbog paketa sa izmetom ostavljenog ispred zgrade Vlade!

U saopštenju koje je izdala Anarhosindikalistička inicijativa i njeni članovi, stoji da je BIA je privela njihovog čoveka u nadi da će dobiti informacije koje su vezane za delovanje ASI, ali je on to odbio

  • 5

Službenici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) priveli su danas na saslušanje člana Anarhosindikalističke inicijative (ASI) zbog sumnje na umešanost u postavljanje kutija sa životinjskim izmetom ispred zgrade Vlade Srbije i drugih državnih institucija, saopštio je ASI.

LAŽNA UZBUNA KOD VLADE: U paketima nije bilo BOMBE!

- Naš pripadnik je negirao bilo kakvu umešanost Anarhosindikalističke inicijative i njenih članova u ovaj incident, ukazujući da su metode našeg delovanja pre svega orijentisane na radikalizovanje radničkih borbi, organizovanje štrajkova, protesta i blokada, a ne organizovanje umetničkih performansa - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje i da su pripadnike BIA interesovale informacije vezane za delovanje ASI, regionalno organizovanje radikalnih radničkih aktivista, kao i Međunarodno udruženje radnika i radnica - sindikalnu internacionalu kojoj ASI pripada duže od 10 godina.

Kako se ističe, član Anarhosindikalističke inicijative R. T. je odbio da službenicima BIA da bilo koje ime, ili pruži bilo kakve informacije koje nisu javno dostupne o aktivistima, organizacijama, grupama ili pokretima za koje su oni pokazali interesovanje.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuze

    24. mart 2015 | 06:52

    Čovek im doneo doručak a ovi nezahvalni i nezasiti

  • Ivanjica

    24. mart 2015 | 07:26

    Nahranite čoveka i pustite ga. Pa i on je od svojih usta odvajao i doneo pred zgrade vlade.

  • Tutor

    24. mart 2015 | 07:56

    Deca vole smešne stvari. Vole i odrasli. Svi se smeju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA