KO OVDE LAŽE? Amerikanci tvrde da je pronađena druga crna kutija, Francuzi demantuju!

Francuski istražitelji su saopštili da je memorijski čip na uređaju za snimanje podataka sa leta aviona ispao iz svog položaja i da ga nije moguće pronaći

  • 10

Druga crna kutija boinga "erbas A-320" nemačke aviokompanije "Džermanvings", koji se juče srušio u francuskim Alpima, pronađena je, ali je teško oštećena, izvestili su američki mediji.

DA LI ĆE SE SAZNATI ISTINA? Pronađena crna kutija srušenog aviona!

Francuski istražitelji su saopštili da je memorijski čip na uređaju za snimanje podataka sa leta aviona ispao iz svog položaja i da ga nije moguće pronaći, izvestili su "Njujork tajms" i "CBS Njuz".

Istražitelji se, međutim, nadaju da će uspeti da dodju do snimka sa uređaja za snimanje glasa pilota, prenela je RT.

Crna kutija je uobičajen naziv za uređaj koji se najčešće sastoji iz dva dela (dve crne kutije) i koji snima tehničke informacije o letu aviona i glas pilota za vreme leta.

"DANAS SMO SAMI": Muk i tišina u razredu đaka koji su poginuli u padu aviona (FOTO)

Ovako izgleda crna kutija u avionu, koja uopšte nije crna. Foto: Wikipedia Commons/NTSB Ovako izgleda crna kutija u avionu, koja uopšte nije crna. Foto: Wikipedia Commons/NTSB

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev potvrdio je juče da je pronađena jedna crna kutija aviona nemačke kompanije "Džermanvings" i da će podaci sa nje odmah biti analizirani.

Avion "erbas A-320" srušio se u utorak u Alpima na jugu Francuske, 100 kilometara severno od Nice, dok je leteo iz Barselone u Diseldorf, a u nesreći je poginulo 144 putnika i šest članova posade.

Francuski predsednik Fransoa Holand negirao je izveštaje da je druga crna kutija pronađena. On je rekao da je pronađena samo njena furola, dok se za njenim saržajem i dalje traga, prenosi "Russia today".

OVAJ DEO AVIONA JE MOŽDA KRIV ZA NESREĆU: Istraga i dalje u toku!

(Telegraf.rs / Tanjug, rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan Mb

    25. mart 2015 | 17:59

    Sad ce reci da su Rusi prouzrokovali nesrecu ...

  • Patriota

    25. mart 2015 | 18:30

    Mnogo mi je čudba ta aktivnost Amera oko ovog pada aviona. Prvi su objavili da nije teroristički akt. Pa nađene kutije o letu. Šta to oni znaju o ovom svemu???,

  • Brana

    25. mart 2015 | 19:44

    Video sam samo naslov tekst nisam citao ali odgovor znam,Amerikanci lazu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA