Naoružani bandit je hteo da opljačka kamiondžiju, ali onda je naišao na ovu dvojicu žandarma

Razbojnik S.N.(41) iz Vladičinog Hana uz pretnju pištoljem fizički napao i pokušao da uzme novac vozaču teretnog vozila na prakingu na putu Predejane-Džep kada su se pojavili niški žandarmi

  • 10

Pripadnici četvrtog odreda Žandarmerije iz Niša Miloš Vojinović (32) i Goran Trajković (45) sprečili su oružanu pljačku kamiondžije u blizini sela Garinje kod Vladičinog Hana, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi Vranje.

Do brze rekacije žandama došlo je 23. marta kada su su zaustavili na parkingu, gde je S.N.(41) iz Vladičinog Hana uz pretnju pištoljem napao i pokušao da uzme novac vozaču kamiona.

Kako prenose lokalni mediji, na konferenciji za novinare je rečeno da je napadač primetio žandarme i počeo da beži, ali ga je sustigao Vojinović, koga je razbojnik pesnicom udario u glavu.

Žandarmi su uspeli da savladaju napadača, kome je posle dvodnevnog policijskog zadržavanja Osnovni sud u Surdulici odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    27. mart 2015 | 18:56

    Kriza i kod lopova...samo 4 metka ..nema se

  • mico sofer

    27. mart 2015 | 20:38

    sta je ovo ljudi,non stop vozaci na udaru od strane lopova...pa mi nemamo nikad vise od par eura u dzepu,sta oni misle...uzas

  • pavle

    27. mart 2015 | 19:30

    Imao je on srece sto su naisli zandarmi! Mozes misliti sta bi tek bilo da su naisli komunalni policajci iz bg....malo bi ga provaljali po blatu i jos lisice na ruke...heh!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA