Švedski princ se ženi erotskim foto-modelom (VIDEO)

Buduća švedska princeza Sofija Helkvist radila je kao foto-model i često pozirala u erotskim časopisima. Švedski kraljevski dvor izdao je i zvanično saopštenje i objavio izjavu princa Karla Filipa da je izuzetno ponosan i srećan što ima Sofiju pored sebe

  • 9

Treći naslednik švedskog kraljevskog trona, Karl Filip, zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Sofiju Helkvist, koja je u prošlosti bila poznati erotski foto-model. Par će se venčati na leto sledeće godine.

Švedski kraljevski dvor izdao je i zvanično saopštenje i objavio izjavu princa Karla Filipa da je izuzetno ponosan i srećan što ima Sofiju pored sebe i što je pristala da se uda za njega.

- Sofija je rekla "da" tome da provede ostatak života sa mnom - istakao je princ.

Sa druge strane, Sofija je rekla da je bila potpuno šokirana prosidbom.

- Karl Filip je jedna od najskromnijih osoba koje sam upoznala, što me je i najviše privuklo kod njega. Očekivala sam normalan dan kada me je princ iznenadio. Bila sam šokirana - objasnila je Sofija.

Buduća švedska princeza radila je kao foto-model i često pozirala u erotskim časopisima, a učestvovala je i u rijaliti programu "Paradajs hotel".

Veza između njih dvoje izazvala je mnogo kontroverzi, a švedski dvor, posebno kraljica Silvija, bio je izrazito protiv. Međutim, kasnije ju je kraljevska porodica prihvatila, a redovna je gošća na venčanjima i krštenjima.

Sofija i Karl su se upoznali 2009. godine u klubu "Stureplan" u Stokholmu, a žive zajedno na ostrvu Đurgarden u švedskoj prestonici od 2011. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Rts.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA