VIP PROSTITUCIJA: Ovo su najpoznatije prostitutke među srpskim pevačicama i glumicama!

- Imena elitnih prostitutki bila su ispisana azbučnim redosledom. Tako to rade profesionalci. Na prvom mestu se našla pevačica, a onda još jedna, pa još jedna... Posle su na red došle glumice! - kaže naš izvor

  • 24

Starleta koja je želela da ostane anonimna otkrila je sinoć u glavnoj policijskoj stanici u Beogradu imena svih pevačica i glumica s domaće estrade koje se bave prostitucijom!, saznaje Telegraf.

EKSKLUZIVNO: Ovo su imena svih elitnih prostitutki u Srbiji! Šokiraće vas ko je sve na listi! (FOTO) (VIDEO)

Prema navodima Telegrafovog izvora koji se sasvim slučajno zadesio na licu mesta, imena su bila ispisana na papiru posebnim mastilom, čiji trag nestaje posle pola sata!

- Imena elitnih prostitutki bila su ispisana azbučnim redosledom. Tako to rade profesionalci. Na prvom mestu se našla pevačica, a onda još jedna, pa još jedna... Posle su na red došle glumice! Hoću da kažem i da zarade zvezda čija sam imena upravo obelodanio celom svetu nemaju nikakve veze s redosledom kojim su imena bila ispisana - naveo je naš izvor naglašavajući da je starleta bila više nego voljna da sve iznese na svetlost dana.

- Ona je želela da obelodani njihova imena kako bi joj se sklonile s puta i prestale da joj otimaju hleb. Sirota žena, plakala je tamo sat vremena. Evo, sad kad se setim svega, srce me zaboli... Kako joj se samo slivala ona maskara niz lice, pa se zaglavila među veštačke trepavice... Strašno! - jedva je završio priču naš izvor.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

OVO JE NAJČITANIJI TEKST NA TELEGRAFU U 2014: I potpuno je neverovatno kako je nastao!

Nažalost, nismo uspeli iz našeg izvora da izvučemo kolike su tarife pevačice broj jedan i glumice broj tri, pa smo rešili da ne iznosimo nepotpune informacije u javnost, kad smo već obelodanili sva imena "crno na belo".

Ovde možete pogledati video, i to uznemirujući:

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Super Hik

    1. april 2015 | 12:23

    Sad znam ko su. Bravo

  • Zoran

    1. april 2015 | 14:42

    Prvoaprilska sala, bez lozenja ljudi ;) Mada mislim da ce kad tad da se objavi ta neka lista. Cisto ono,ako nista da se napakosti nekome. Imamo parove,legalizovana prostitucija,doticne ce da se oderu od kesa kada izadju. Boze moj banana drzava Srbija,ma samo udri po prostakluku ;)

  • SRBIJA N

    1. april 2015 | 15:42

    Pa jel ima neka novinarka ili neka politicarka koja se bavi starim zanatom ili samo pevacice za njih mi znamo ne treba da pisete nego nas interesuju ove druge cim se one bave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA