HIT: Evo kako izgleda srpski Monopol! (FOTO)

- Gospodin Monopoli je odavno želeo da dođe u Srbiju, ali je odlučio da to uradi za svoj 80. rođendan. Ovaj gospodin želi da vi izaberete obeležja koja će se naći na tabli, a to možete uraditi glasanjem na Facebook stranici MonopolySerbia ili putem imejla srbija@winningmoves.co.uk, od 1. do 30. aprila - kaže direktor globalnih operacija Monopola Piter Grifin

  • 2

Kompanija "Winnig Moves" održala je danas prezentaciju povodom otvaranja konkursa i najave posebne edicije najpopularnije društvene igre "Monopol", koja će biti prva verzija tematski posvećena Srbiji.

- Samo četiri evropske zemlje imaju svoju zvaničnu verziju ove igre, a sada će i Srbija dobiti svoju - rekao je direktor za razvoj Monopol kompanije Winning Moves, Lazar Vuković.

Srbija dobija sopstveni Monopol! Evo i kad!

Foto: Tanja Valič / Tanjug Foto: Tanja Valič / Tanjug

"Gospodin Monopoli je odavno želeo da dođe u Srbiju, ali je odlučio da to uradi za svoj 80. rođendan. Ovaj gospodin želi da vi izaberete obeležja koja će se naći na tabli, a to možete uraditi glasanjem na Facebook stranici MonopolySerbia ili putem imejla srbija@winningmoves.co.uk, od 1. do 30. aprila, a pobednik će se izvlačiti", rekao je na konferenciji za novinare direktor globalnih operacija Monopola Piter Grifin.

Foto: Tanja Valič / Tanjug Foto: Tanja Valič / Tanjug

Podsetimo, Inače, tabla u ovoj igri ima 22 polja, grupisana je po kriterijumima u osam zona, što znači da treba da predložite lokacije iz kategorija nasleđe, zabava, umetnost, sport i festivali, za koje smatrate da najbolje predstavljaju Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA