REKLA JE DA SE BRZO VRAĆA: Devojčica (12) otišla da sredi sobu, a onda je brat pronašao OBEŠENU!

- Mila je ćaskala sa ukućanima, a onda je iznenada ustala i otišla u svoju sobu rekavši da ide da je pospremi i da se brzo vraća. Nakon što se zadržala i nije odazivala na pozive, mlađi brat je ušao u sobu i zatekao stravičan prizor - kaže jedan od rođaka devojčice Mile G. (12)

  • 11

Devojčica Mila G. (12) iz Dimitrovgrada kod Pirota, koja je iznenada izvršila samoubistvo vešanjem juče oko 18 sati, pričala je sa ukućanima a zatim im rekla da ide da sredi sobu.

Nekoliko minuta kasnije brat je zatekao obešenu za roletnu, kaže za medije rođak Mile Georgijev (12).

Devojčica (12) se obesila u kući, pronašao je mlađi brat!

- Mila je ćaskala sa ukućanima, a onda je iznenada ustala i otišla u svoju sobu rekavši da ide da je pospremi i da se brzo vraća. Nakon što se zadržala i nije odazivala na pozive, mlađi brat je ušao u sobu i zatekao stravičan prizor. Mislio je da sestra pokušava da ga zastraši , međutim, videvši kako je gajtan od roletne stegnut oko njenog vrata, počeo je da plače i doziva roditelje - priča jedan od rođaka.

Već je bila mrtva kada su roditalji dotrčali i skinuli omču.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP Foto-ilustracija: Tanjug/AP

- Nije joj bilo spasa. Plač, jecaji, tuga. Da li je to bila nesreća, dečija igra ili namera. Tajnu će odneti u grob - kaže sagovornik.

- Nema našeg anđela. Imala je takvu anđeosku lepotu. Sve nas je organizovala, motivisala. Nas četiri smo bile nerazdvojne - pričaju njene najbolje drugarice.

Direktorka škole u "Hristo Botev" Katarina Simeonov i dalje ne može da poveruje šta se dogodilo.

- Mila je bila đak za primer, sve same petice, omiljena kod razredne, koja je doživela pravi šok - kaže ona, a školski pedagog dodaje da je volela životinje i da nije dozvoljavala nikome da ih povredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja! :)

    2. april 2015 | 08:07

    Strasno. Nek pociva u miru. Saucesce roditeljima.

  • Ivana

    2. april 2015 | 07:28

    Šta li se desilo u toj sobi? ?? U njenoj glavi? ?? ? Zar je moguće da tako mala deca, mogu imati tako monstruozne suicidne ideje. ...Nek nađe mir. ...

  • Gocy

    2. april 2015 | 01:58

    Uzas.zar se nije desilo pre par meseci slicno u nekom selu kod Bora devojcica je rekla da ide da lakira nokte u sobi i zatekli obesenu.sasvim identican dogadjaj.ovo je vec stvar za dosije x ovo je neobjasnjivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA