SLUČAJ ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE (3) IZ ŽITORAĐE: Otac optužen da je obljubio ćerku, on tvrdi da nije kriv!

Majka devojčice policiji je prijavila da je njen muž, od kog se razvodi, seksualno zlostavljao njihovu ćerku. Ona je za napastvovanje saznala kada je došla po ćerku, koja je nekoliko dana bila kod oca i videla da ima krvi na detetovim gaćicama

  • 11

Protiv I. N. (35) iz sela Lukomira kod Žitorađe podignuta je optužnica od strane Višeg tužilaštva u Prokuplju zbog sumnje da je napastvovao trogodišnju ćerku. On se tereti za obljubu nad nemoćnim licem, za šta je zapečanjena kazna zatvora od pet do petnaest godina.

LEKARI POTVRDILI: Zlostavljana devojčica (3) iz Žitorađe je silovana!

Ovaj slučaj je otkriven prošle godine u oktobru, kada je njegova supruga D. N, sa kojoj je inače u brakorazvodnoj parnici, policiji prijavila da je seksualno zlostavljao njihovu ćerku. Ona je za napastvovanje saznala kada je došla po ćerku, koja je nekoliko dana bila kod oca i videla da ima krvi na detetovim gaćicama.

Odmah je devojčicu odvela kod ginekologa, koji je nakon pregleda ustanovio povrede.

- Četiri eminentna stručnjka iz razlilitih oblasti razgovarala su s devojčicom i svaki je dobio iste odgovore. Majka je svedočila da ju je, dok je devojčica spavala s njima u krevetu, otac nepristojno dodirivao i da ga je ona upozoravala na to. Ipak, presudan i ključan dokaz bio je izveštaj veštačenja iz Instituta za sudsku medicinu u Nišu, u kojem su konstatovane povrede otvora devičnjaka - objašnjava izvor iz istrage za beogradske medije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Otac tvrdi da nije kriv i da će to i dokazati.

- Kako može da se oseća otac koji voli svoju decu više od sebe, a optužen je za jedno takvo monstruozno i za mene nezamislivo delo. Moja deca u sav moj svet i sad je glavni cilj da isteram istinu do kraja. Nisam kriv i to ću i dokazati - kaže on.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Majka zlostavljala ćerku (3), pa optužila oca za silovanje?

U izveštaju se navodi da je obavljen pregled devojčice i da "pri vrhu devičnjaka postoji davnašnji rascep, ali da joj nije oduzeta nevinost". Kako navode stručnjaci "predmet kojim je povređena ne može biti u prečniku veči od 15 milimetara, i reč je predmetu oblika i veličine prsta".

Istragom je utvrđeno da je I. N. uračunjiv, ali da ima psihičkih nervoza, zbog kojih pije lekove. Njegovi poznanici i prijatelji navode da je celu priču o zlostavljanju iscenirala majka, kako bi dobila starateljstvo nad devojčicom, kao i nad još dva sina koja ima sa njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otac

    9. april 2015 | 09:00

    Ako je zlostavljao treba ga samo pustiti u zatvor pa ce dobiti sam presudu a ako majka namesta treba joj uvesti zabranu vidjanja dece i to dozivotnu.nije vam dosta sto vam svi sudovi dodeljuju decu u 95% slucajeva nego se i ovime sluzite...

  • timezkztdsr

    9. april 2015 | 10:19

    SMRTNA KAZNA JAVNIM POGUBLJENJEM ZA PEDOFILE!

  • Suboticanin

    9. april 2015 | 07:13

    Tragedija za dete ako je otac kriv i ako nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA