SEKSI KONČITA, A NIJE VURST: Danju ugledna dama i bankarka, noću prostitutka! (FOTO)

Holandski časopis "Quote" piše da je u Centralnoj banci imala ulogu supervizora i kad se priča probila u javnost, istog trenutka je dobila otkaz zbog "narušavanja ugleda banke"

  • 2

Končita van der Val (46) otpuštena je iz Centralne banke u Holandiji, jer se bavila prostitucijom. Ona je svoje usluge nudila putem oglasa, na kojem je priznala i da je nimfomanka i da su joj sado-mazo igre uža specijalnost.

Ona je po danu radila kao ugledna bankarka u holandskoj centralnoj banci, a kad bi pala noć ova plavuša bi se pretvorila u prostitutku koja je bez pšroblema ispunjavala i najperverznije zahteve mušterija. Kada su njeni poslodavci to saznali, Končita (kojoj je to "umetničko" ime) je dobila otkaz.

Ali, srećom, ona ima drugi izvor prihoda. U prethodnih šest godina Končita je zarađivala 10.000 evra nedeljno, a u oglasu u kom reklamira svoje usluge kaže da radi baš sve, "što perverznije, to bolje".

Končita je nudila mnogobrojne usloge: navela je da koristi bič, lisice i seksualne igračke po potrebi i da udovoljava skoro svim zahtevima mušterija.

Takođe, u oglasu navodi da je "elitna prostitutka i nimfomanka", da je mnogo uzbuđuje žestoki seks s nepoznatim i "zločestim" ljudima i da je sadomazohizam uža specijalnost.

Holandski časopis "Quote" piše da je u Centralnoj banci imala ulogu supervizora i kad se priča probila u javnost, istog trenutka je dobila otkaz zbog "narušavanja ugleda banke".

Osim toga, otkriveno je da Končita nema dozvolu za bavljenje prostitucijom, koja je u Holandiji već neko vreme legalna, pa njenim problemima još nije kraj.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA