SRAMOTA: Ovoj ženi žele da oduzmu dete samo zato što je nepokretna! (FOTO)

Slučaj Marije, koja se nalazi u invalidskim kolicima i kojoj Centar za socijalni rad hoće da odizme dete, ne može i ne sme da nas ostavi ravnodušnim

  • 62

Da život često ume da bude veoma surov uverili smo se više puta. Kako onda nazvati slučaj majke kojoj hoće da oduzmu dete, samo zato što je nepokretna?

Slučaj Marije, koja je imala teško detinjstvo, odrasla je u domu, nema roditelje, a na sve to se nalazi u invalidskim kolicima jer je još u ranom detinjstvu ostala nepokretna, ne može i ne sme da nas ostavi ravnodušnim.

Uprkos svom zdravstvenom stanju i svemu što je preživela, Mariju ne napušta optimizam i vedrina, sudeći prema priči njenog prijatelja koji je pokrenuo inicijativu da se pomogne ovoj devojci.

Mariji se sreća osmehula kad je upoznala čoveka s kojim je započela vezu i nakon određenog vremena zatrudnela i ostvarila se kao majka.

Foto: Facebook/Marija Carica Foto: Facebook/Marija Carica

Međutim, njena sreća je krako trajala. Naime, odmah pošto je dobila bebu, Centar za socijalni rad odlučio je da Mariji oduzme dete i smesti ga u neku hraniteljsku porodicu.

Razlog ovakve odluke Centra za socijalni rad je, prema priči njenog prijatelja, navodno, to što ona nema adresu stalnog boravka i što nema uslove da sama podiže dete.

Zbog ove situacije, ona se razišla s mužem. Marija je veoma potresena i zabrinuta zbog svoje situacije, jer jedino što želi je da odgaja svoje dete, a to joj nije omogućeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    17. april 2015 | 16:25

    Ovo ne sme da se dozvoli. To sto je nepokretna, ne umanjuje njenu vrednost, niti je ona manje majka. Sta je sprecilo Nika da postane otac, a nema ekstremitete? Pre neki dan citam u novinama, da je zena koja ima samo jednu ruku, usvojila decaka bez ekstremiteta. Nemojte potcenjivati invalide, oni su borci koji mogu kao primer da posluze ljudima kojima nista ne fali. Paraolimpijci donose medalje sa takmicenja, a ova je zena dobila zlato, kada je na ovaj svet donela dete. Bolje neka uzimaju decu od roditelja koji ih zlostavljaju. Pokrenite i peticiju ako treba, jer Telegrafu to odlicno ide.

  • Apokalipsa

    17. april 2015 | 16:49

    Pa Drzavo omogucite da moze da othrani svoje djete!!! Umjesto da je ohrabrite i pomognete, buduci da ima "majki" svakakvih,ovo bi trebalo da sluzi za primjer kako se djete voli...

  • tim

    17. april 2015 | 16:08

    Da oduzimaju dete ovoj zeni samo zato sto je invalid a nece uzeti onim majkama koje ceo dan dete vode po kaficima i ne progovore ni rec sa njim e to je za oduzimanje....SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA