Pronađen leš muškarca u Ibru!

Direktor regionalne direkcije Kosovske Policije – sever je rekao za Telegraf da je istraga u toku i da će nakon obdukcije biti zvanično potvrđen identitet i uzrok smrti

  • 0

Beživotno telo pronađeno je danas oko 15 časova u koritu reke Ibar oko dva kilometra severno od gvozdenog mosta u reonu opštine Zvečan.

Direktor regionalne direkcije Kosovske Policije – sever je rekao za Telegraf da je istraga u toku i da će nakon obdukcije biti zvanično potvrđen identitet i uzrok smrti.

- Prema našim saznanjima pre nekih mesec dana prijavljen je nestanak jedne osobe iz sela Gojbulja u opštini Vučitrn, koja je ostavila oproštajno pismo. Nakon poziva rodbine koja je bila uključena u potragu i trenutnom identifikacijom radi se o licu srpske nacionalnosti D.D. starog 63 godine. Istraga je u toku i očekuje se dolazak ekipe sudske medicine koja će preuzeti telo radi obdukcije – rekao je Đurić.

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA