PRITISNUO MI JE PIŠTOLJ NA STOMAK I OPALIO: Ispovest konobara iz kafića smrti u Beogradu

- U momentu kad mi je prislonio pištolj, okrenuo sam se da dohvatim stolicu i udarim ga. Ali, on se već pomerio. Onda sam čuo pucnje - priča Nenad Graovac, konobar koji je bio svedok ubistva

  • 5

Nenad Graovac, konobar u kafiću "Fraći" u kome je u ponedeljak Goran Milovanović ubio Slavicu Rakulj (49) priča kako se u prvoj sekundi nije uplašio kada je ubicu video sa pištoljem.

- Mislio sam da u ruci drži igračku, a ne pravi pištolj - priča Graovac.

On dodaje da je shvatio da je pištolj pravi tek kada je Milanović ispalio četiri hica u Slavicu.

- U momentu kada mi je prislonio pištolj, okrenuo sam se da dohvatim stolicu i udarim ga. Ali, on se već pomerio. Onda sam čuo pucnje. Nisam video kad je pucao u Slavicu. Ona je stajala za šankom, sa glavom nad papirima. Moguće da nije ni shvatila šta se dešava. Istrčao sam do policajca ispred grčke ambasade. Onda sam čuo još jedan pucanj. Tada je pucao sebi u glavu - priča konobar.

Foto: Facebook / Slavica Rakulj Foto: Facebook / Slavica Rakulj

Nenad Graovac kaže da je Slavica upoznala Gorana pre oko godinu dana, ali da je vrlo brzo shvatila da ima posla sa psihopatom.

- On nije mogao da prihvati da ga ona neće . Pratio je posle posla i bušio joj gume na autu. Poslednjih šest meseci nije ni živela kod kuće zbog straha od njega. Prijavila ga je policiji, ali ko koga može da zaštiti od psihopate - kaže Nenad.

Gorana je u ponedeljak oko 10 sati došao kafić.

- Nijednog momenta nije pokazala da postoji problem, čak sam je i pitao da li je sve u redu. Onda je ona ušla u šank, stala je pored mene, on je krenuo da izađe. Tada je vetar zatvorio vrata. Krenuo sam da ih otvorim i kada sam se okrenuo, video sam da iz dečjeg ranca, koji je nosio sa sobom, vadi peškirić. Odmotao je peškir i tada sam ugledao pištolj. Imao je i drugi, za pojasom. Taj su našli policajci na uviđaju. U oba je bilo po pet metaka - nastavlja priču Graovac za "Blic".

Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj Foto: Telegraf, Facebook / Slavica Rakulj

On kaže, da može, sada bi reagovao drugačije.

- Ona je sve vreme dok je sedela sa njim tvrdila da je sve u redu. To ne mogu sebi da oprostim. Ni sebi, ni njoj. Da sam tada pozvao gazdu da dođe, ona bi sada bila živa - kaže Nenad Graovac.

Nesrećna Slavica je Gorana prijavila policiji zbog uznemiravanja. Dalja istraga nije pokrenuta, jer, kako je juče izjavio ministar Nebojša Stefanović, nije bilo elemenata pretnji.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    22. april 2015 | 11:37

    Bitno da ima elemenat pretnji kada idu po autobusima i prebijaju ljude jer nisu platili stpo dinara prevoz. Ne tolerisem svercovanje - samo uporedjujem prioritete nase nam vrle sluzbe.

  • Belogradjan

    22. april 2015 | 10:24

    Dibri covece ne osudjuj sebe uradio si sta si moga, na veliku zalost jedna neduzna zena je izgubila zivot zbog budale a mozda da si pozvao gazdu manijak pobije svo troje. Zakljucak svega je da bolesnik posele toliko prijava nije u zatvorskoj psihijatriskoj bolnici

  • јока

    22. april 2015 | 11:06

    Да је позвао газду она би била жива ??? Како? А можда би и сви били мртви ???? Газда конобарица џамбо и убица !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA