SVAKA VAM ČAST LJUDI: Prekrečili grafit "Srbe na vrbe" u Sarajevu! (FOTO) (VIDEO)

- Sarajevo su branili Srbi, zajedno s ostalim nacijama i to u više navrata. I da, ovaj grad i građani nisu dopuštali ovo ni u ratu, a kamoli sada - rekao je Samir Hodović

  • 59

Samir Hodović zajedno je sa svojim prijateljem obrisao grafit na kom je pisalo "Srbe na vrbe". Natpis je stajao na ogradi, pored jedne ulice u naselju Vraca u Sarajevu.

On je primitivcima, kako ih je nazvao, objasnio zbog čega takvi grafiti ne bi smeli da stoje na fasadama Sarajeva.

- Sarajevo su branili Srbi, zajedno s ostalim nacijama i to u više navrata. I da, ovaj grad i građani nisu dopuštali ovo ni u ratu a kamoli sada - rekao je Hodović.

Ovo su stvari koje ljudima izgledaju banalno, a nisu.

- Napravljen je takav ambijent da ovakve stvari kao ovaj grafit ljudima izgledaju banalno i ne reaguju na njih, a nisu. Napravljena je atmosfera da reakcija kao što je ova naša izgleda patetično, a nije - dodao je Hodović.

Printskrin: Youtube/Samir Hodovic Printskrin: Youtube/Samir Hodovic

Na kraju, rekao je da ovaj video nisu napravili kako bi se reklamirali, nego u cilju da svi koji budu pogledali video počnu reagovati na primitivizam. Preporučuje svim ljudima da ako ugledaju nešto slično, urade isto, jer će se osećati mnogo bolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA