Preminuo jedan od povređenih radnika fabrike "Tigar tajers"

- Sa velikim žaljenjem kompanija "Tigar tajers" obaveštava javnost da je naš radnik Dragan Sokolović preminuo od povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila 23. aprila u Valjari - navedeno je u saopštenju kompanije

  • 3

Jedan od trojice radnika koji su prebačeni na lečenje u Nemačku, posle povreda 23. aprila u pogonu Valjare fabrike "Tigar tajers" u Pirotu, preminuo je rano jutros, saopštila je ta kompanija.

- Sa velikim žaljenjem kompanija "Tigar tajers" obaveštava javnost da je naš radnik Dragan Sokolović preminuo od povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila 23. aprila u Valjari - navedeno je u saopštenju.

-  Prema saznanjima koje smo dobili od SOS International, stručni tim Univerzitetske klinike u Bohumu saopštio je da je u nedelju u 03.00 sati, povredama podlegao Dragan Sokolović, rođen 9.januara 1972, radnik Održavanja u Valjari - navela je kompanija.

POVREĐENI RADNICI "TIGAR TAJERSA" STABILNO: Trojica prebačena u Nemačku na lečenje!

U saopštenju se precizira da je Sokolović stradao usled dužeg udisanja vrelih gasova koji su izazvali unutrašnje povrede pluća.

Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/Mallory Jean Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/Mallory Jean

 

- Tim specijalista u Nemačkoj je učinio sve što je medicinski moguće u jednoj od najmodernijih ustanova za lečenje opekotina u ovom delu sveta. Nažalost, opekotine su takva vrsta povreda da se neželjene posledice i komplikacije javljaju tek nakon nekoliko dana - saopštio je "Tigar tajers", ukazujući da "neželjene posledice koje su se desile kod Dragana Sokolovića nije bilo moguće sanirati".

VRIŠTALI SU DOK IH JE STRUJA PRŽILA: Strašni detalji nesreće u fabrici "Tigar tajers"!

Ostala dvojica povređenih radnika, Dejan Mladenović i Miodrag Panić, za sada su u nepromenjenom stanju i lekari u Nemačkoj vode borbu za stabilizaciju njihovog zdravstvenog stanja, navedeno je u saopštenju.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Od trojice njihovih kolega koji su smešteni u Opštoj bolnici u Pirotu, Nebojša Jovanović je juče pušten na kućno lečenje, a ostala dvojica, Saša Veljković i Boban Blagojević, u stabilnom su stanju.

POŽAR U FABRICI "TIGAR TAJERS": Povređeno šest radnika!

- Saša će najverovatnije u ponedeljak biti pušten kući, a Boban će zbog povreda šaka u ponedeljak biti upućen na konsultacije u Niš, na Kliniku za rekonstruktivnu hirurgiju - istaknuto je u saopštenju.

Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Alain Bachellier Foto-Ilustracija: Foter/Flickr/Alain Bachellier

Kompanija "Tigar Tajers" izrazila je iskreno i najdublje žaljenje zbog smrti Sokolovića i navela da će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici nastradalog kolege.

Nesreća se dogodila 23. aprila u takozvanoj pripremnoj sobi, koja se nalazi u pogonu Valjare, a uzrok je strujni udar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    26. april 2015 | 13:16

    Tuga. Iskreno saucesce porodici i prijateljima.

  • Suza

    26. april 2015 | 13:15

    Strasna tragedija. Saucesce porodici.

  • BILI

    26. april 2015 | 16:32

    Saučešće porodici nastradalog radnika.A i hvala kolektivu koji misli i u najgorim mukama za radnike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA