UPOZORENJE, STIŽE NEVREME: Oluja na putu ka Srbiji, očekuju se pljuskovi, grmljavina i grad!

U upozorenju za večeras u RHMZ su naveli da se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, vetrom i gradom, a pogledajte dokle su stigli oblaci koji se približavaju Srbiji

  • 1

Nakon dva izrazito topla dana očekuje se naglo pogoršanje vremena uz najavu kratkotrajnih vremenski nepogoda.

Današnja temperatura vazduha iznosila je između 30 i 35 stepeni.

U upozorenju za večeras u RHMZ su naveli da se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, vetrom i gradom. Predviđa se da će krajem dana će našu zemlju zahvatiti naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinama i padom temperature.

Najniža temperatura vazduha iznosiće od 13 do 20, a vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni.

Printskrin: Accuweather Printskrin: Accuweather

Najniža temperatura vazduha iznosiće od 13 do 20, a vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni.

JP ''Putevi Srbije'' apelovali su večeras na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni prilikom vožnje jer se na području Loznice i okoline tokom večeri očekuje nevreme praćeno pljuskovima, grmljavinom i kratkotrajnom pojavom sugradice i grada.

Putevi Srbije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

Kako je navedeno u saopštenju, nevreme će se kasnije premeštati ka istoku i severoistoku Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA