Odbegli vozač Uroš Mikić sin vlasnika ugašenog "Maksis taksija"!

Uroš kojem je nedavno određen pritvor do 30 dana, pre sedam godina ukrao je od svog oca Nenada Mikića, inače vlasnika ugašenog "Maksis taksija" 90.000 evra pobegavši nakon toga od kuće!

  • 4

Pošto je razgnevio čitavu Srbiju nakon što je na Vidikovcu "golfom 2" koji je vozio bez dozvole, usmrtio Marka Jovanovića (31), pobegavši sa mesta zločina, u javnost su isplivali novi detalji iz života vozača ubice Uroša Mikića (22).

Ovo je GOLF UBICA kojim je usmrćen Marko Jovanović na Vidikovcu! (FOTO)

Naime, prema navodima jednog beogradskog lista, Uroš kojem je nedavno određen pritvor do 30 dana, pre sedam godina ukrao je od svog oca Nenada Mikića inače vlasnika ugašenog "Maksis taksija" 90.000 evra pobegavši nakon toga od kuće!

Ovo je mladić koji je ubio Marka Jovanovića, a zatim pobegao s mesta zločina! (FOTO)

Inače, Nenad se našao u žiži interesovanja u aprilu 2005. kada je Vladimir Jovanović zvani Vlada Japanac pokušao od njega da iznudi 50.000 evra.

- Uroš je kao 14-godišnjak u septembru 2008. novac stavio u žuti kofer i pobegao iz kuće u Kumodražu. Roditelji su slučaj prijavili policiji, a dečak je pronađen nekoliko dana kasnije - objasnio je izvor jednog beogradskog lista, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ZGAZIO MLADIĆA, PA GLEDAO UVIĐAJ: Jezivi detalji nesreće na Vidikovcu!

Svega tri godine ranije, Urošev otac je pretučen u jednom kafiću na Vidikovcu, a zbog pokušaja iznude u zatvoru se u to vreme našao niko drugi do Vlada Japanac.

- Nenad Mikić je odbio da Vladimiru Jovanoviću, Vladi Japancu plati reket od 50.000 evra, nakon čega je dobio batine. Zbog pokušaja iznude Jovanović je tada osuđen na dve godine zatvora - naveo je izvor ovog lista.

Pronađen golf koji je usmrtio Marka Jovanovića, ubica ga isekao i rastavio na delove!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    7. maj 2015 | 15:05

    Nije ugasen već je isti vlasnik samo je promenio slovo umesto Maxis sada je Naxis. A zasto je to uradio to pitajte poresku upravu oni znaju te fore kojima se sluze te velike gazde

  • DH

    7. maj 2015 | 13:45

    Nisam ni sumnjala da je neciji sincic..

  • xxx

    8. maj 2015 | 05:26

    Normalno dete dolazi iz normalne porodice od normalnih roditelja.Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA