Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević predao dužnost Gašiću: "Verujem da Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama"

M. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posebno se zahvalio svim saradnicima i kolegama iz Ministarstva odbrane na, kako je istakao, marljivom i požrtvovanom radu i poželeo im puno sreće i uspeha u daljem obavljanju ovog poziva

  • 10
VUČEVIĆ GAŠIĆ PRIMOPREDAJA Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Republike Srbije

Premijer Srbije Miloš Vučević predao je dužnost novoimenovanom ministru odbrane Bratislavu Gašiću i istakao da veruje da će Ministarstvo ostati u sigurnim rukama.

"U skladu sa Protokolom o primopredaji dužnosti u organima državne uprave predao sam dužnost ministra odbrane i primio oficirsku sablju od svog kolege i saborca Bratislava Gašića. Velika je čast bila rukovoditi resorom odbrane i služiti našem najvećem idealu: slobodnoj i nezavisnoj Srbiji", naveo je Vučević na društvenoj mreži Iks, prenosi Tanjug.

On se posebno zahvalio svim saradnicima i kolegama iz Ministarstva odbrane na marljivom i požrtvovanom radu i poželeo im puno sreće i uspeha u daljem obavljanju ovog poziva.

"Verujem da Ministarstvo odbrane ostaje u sigurnim rukama i da će ministar Gašić nastaviti put razvoja i jačanja herojske srpske vojske. Vlada Srbije nastaviće da ulaže i modernizuje domaće odbrambene kapacitete ali i da brine o svakom pojedincu koji se Otadžbini zavetovao na vernost! Živela Vojska Srbije! Živela Srbija", poručio je Vučević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    7. maj 2024 | 12:14

    Ko je sledeci? Dacic ili Vulin?

  • mira

    7. maj 2024 | 12:51

    Jedan ustane da drugi sedne ko na ringishpilu sve isti ljudi se smenjuju

  • Mile

    7. maj 2024 | 14:23

    Obojica se razumeju u to kao običan čovek u astronautiku i kvantnu fiziku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA