PROFESORIMA SE DIŽE PRITISAK: Evo šta je devojkama zabranjeno u školi u Engleskoj

Roditelji tvrde da se sprečavanje učenica da nose suknje protivi ljudskim pravima i da je sramota za muško osoblje što uopšte i gleda u noge mladim devojkama

  • 3

Jedna srednja škola iz Velike Britanije planira da zabrani učenicama da nose suknje jer dovode do toga da se muški profesori osećaju neprijatno. Ukoliko se ne budu pridržavale ovih pravila one će biti stavljene u sobu za izolaciju!

OVO JE PORNO KRALJICA SVETA: Ima 630 miliona evra, šta mislite kako ih je zaradila? (FOTO)

Ovakva "reforma" je izazvala bes kod roditelja koji su krenuli sa potpisivanjem peticije kako bi sprečili ovakva pravila jer "njihove ćerke nose suknje do kolena koje nisu nepristojne".

Takođe, roditelji su najviše zamerili školi što im nameće brendirane pantalone jer oni smatraju da njihova deca mogu da kupuju školske pantalone ili suknje bez logoa.

Za sada je ovu peticiju potpisalo oko 1.000 roditelja, a ona ima preko 200 komentara.

- Moja ćerka nosi i suknje i pantalone, naizmenično. Suknja joj je najčešće do kolena, ne vidim šta je tu nepristojno - rekao je otac jedne učenice.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-Ilustracija: Profimedia/Alamy

Roditelji tvrde da se sprečavanje učenica da nose suknje protivi ljudskim pravima i da je sramota za muško osoblje što uopšte i gleda u noge mladim devojkama.

Međutim, osoblje srednje škole se odbranilo tako što su rekli da su i uske, pripijene pantalone problem zbog kojeg se uvode ova nova pravila, te da se one moraju kupovati po direktivi školske uprave.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    15. maj 2015 | 14:45

    Nisu u pitanju suknje do kolena ,vec minici od po 20ak centi i kompletan imidz dosta devojaka,koje krecu u skolu u sred belog dana kao da su krenule u nocni klub!

  • Digoslav

    15. maj 2015 | 16:22

    Joj mene!. Probudio sam se :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA