Čovek koji je sprečio monstruma da pobije sve optužen zbog likvidacije ubice?!

Epilog tragedije koja je potresla Srbiju bio bi još veći da Emanuel Danjon nije odreagovao i ubicu udario stolicom prilikom čega mu je slomio vrat

  • 38

Rade Šefer, šestostruki ubica koji je juče u jutarnjim časovima ubio članove porodice, počinio bi sasvim sigurno još nekoliko ubistava da ga u tome nije sprečio teča ubijene Natalije.

Šefer je ubio Nataliju (25), njene roditelje Šandora (52) i Karolinu Bajtaji (43), kao i svoju bivšu suprugu Rožu (47) i njene roditelje.

KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno

Epilog tragedije koja je potresla Srbiju bio bi još veći da Emanuel Danjon nije odreagovao i ubicu udario stolicom prilikom čega mu je slomio vrat i Rade Šefer je od udarca i preminuo.

OVAKO JE SAVLADAN MONSTRUM: Francuz pomahnitalom ubici slomio vrat!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema rečima strica ubije Natalije, Petera Bajtaija, protiv Francuza je podignuta optužnica za ubistvo!

- Francuz koji je sprečio Radeta Šefera da ubije još nekog juče je ceo dan bio na saslušanju u policijskoj stanici i sad je on optužen za ubistvo. Kada odem u Kanjižu kod načelnika policije pitaću ga kako je to moguće. To je bilo u samoodbrani i nije u redu da bude krivično gonjen - kaže Peter Bajtaji.

Ubijao je redom dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći istrčavali iz kuće!

Prema poslednjim saznanjima, Peter se vratio sa salušanja iz policijske stanice i čeka se odluka o tome da li će Francuz koji je sprečio dalja ubistva biti optužen.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Kako saznajemo, o tome zaseda policija u Kanjiži zajedno sa kolegama iz Beograda.

STRIC UBIJENE MLADE: Pucao je na sve strane, hteo je sve da pobije! (FOTO)

Datum sahrane ubijenih se još uvek ne zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mandril

    18. maj 2015 | 13:25

    Bude li optuzen, ili makar ostao samo 1 dan u pritvoru, SVI na ulice!! Ovo je vec prevrsilo svaku meru! Puna podrska gospodinu Francuzu!

  • Gazimestan

    18. maj 2015 | 13:32

    Nije trebao da ga udari stolicom,trebao je da ga pusti da ubije jos ljudi,e moja Srbijo,jadno li je pravosudje i zakon,covek zaustavio ubicu da ne ubije jos nekog,a mozda ce mu suditi,ako se to desi,treba ukinuti sudstvo i sve institucije koje imaju veze sa sudstvom.Saucesce porodima zrtava...

  • Boris B.

    18. maj 2015 | 13:42

    Pa da je ta kilava policija bolje radila tj.procenjivala situaciju zadržala bi ubicu u pritvoru dok se ne otrezni i verovatno bi tragedija bila izbegnuta.Sada oni procenjuju šta treba uraditi sa čovekom koji je ustvari odradio njihov posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA