STRIC UBIJENE MLADE: Pucao je na sve strane, hteo je sve da pobije! (FOTO)

Mladin teča Francuz sprečio je Radeta Šefera da ubije još nekog tako što ga je udario stolicom. U kući se vide tragovi borbe - polomljen sto, stolice i čaše

  • 9

Nakon šestostrukog ubistva koje počinio Rade Šefer dan nakon svadbe svog sina u selima Orom i Martonoš, kad je ubio bivšu suprugu Rožu, njene roditelje Gizelu i Jeneja Traćika, snaju Nataliju i njene roditelje Karolinu i Šandora Bajtajia, Peter Bajtaji, brat ubijenog Šandora, kaže za Telegraf da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno.

- Komšije su mi javile da je bila pucnjava i ja sam odmah došao juče, ali kad sam stigao već je bilo kasno. Nisam mogao da uđem u kuću posle ubistva jer policija nije nikog puštala - priča Peter Bajtaji.

Troje od četvoro ubijenih, ubica je zatekao u dvorištu i tu ih je ubio, a svoju suprugu Rožu zatekao je u sobi i ubio je i tom prilikom je ranio Peterovu sestru Nataliju. 

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sin ubice je pobegao jer se ubici ispraznio šaržer. Prvo je ubio Nataliju Bajtaji, a potom i Karolinu i Šandora. Natalija, sestra Petera i Šandora Bajtajia je u bolnici i njeno stanje je stabilizovano.

Na tri-četiri mesta na krovu i zidovima vide se rupe  od metaka i Peter Bajtaji pretpostavlja da je pomahnitali ubica pucao na sve strane.

Ubijao je redom dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći istrčavali iz kuće!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Mladin teča Francuz ga je sprečio da ubije još nekog tako što ga je udario stolicom i u kući se vide tragovi borbe - polomljen sto, stolice i čaše.

Pored njih, u kući je bilo još devetoro, desetoro ljudi i sve bi ih pobio da ga Francuz nije u tome sprečio. Bilo je mnogo gostiju iz Francuske i svi su iskakali kroz prozore kako bi pobegli.

BRAT UBIJENE MLADE: Svadba je bila vesela, a onda je Rade počeo da tuče suprugu!

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Francuz koji je sprečio Radeta Šefera da ubije još nekog juče je ceo dan bio na saslušanju u policijskoj stanici i sad je on optužen za ubistvo. Kada odem u Kanjižu kod načelnika policije pitaću ga kako je to moguće. To je bilo u samoodbrani i nije u redu da bude krivično gonjen - priča Peter Bajtaji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko Nebitan

    18. maj 2015 | 12:16

    Mislim da treba svi da ucestvujemo u odbrani Francuza pa makar cela Srbija izala na ulice

  • Blade

    18. maj 2015 | 12:20

    Optuzen za ubistvo? E smesna i nepismena drzavo,kamo srece da je svi napustimo i odemo na kraj sveta. Ovo nema ní u Somaliji..

  • Nira

    18. maj 2015 | 13:29

    Francuza treba odlikovati a ne suditi mu ovo sto je on uradio uradio bi svako na njegovom mjestu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA