KURVINO KOPILE, I TEBE ĆU DA UBIJEM: Ispovest sina monstruma koji je ubio šestoro

"A, tu si! Platićeš mi za ovo, kurvinjsko kopile! Sada ću te ubiti!", urlao je Rade Šefer na svog sina, pre nego što je uperio pušku u njega

  • 9

Krvavi pir svog oca Radeta Šefera, koji je nakon sinovljeve svadbe pobio šestoro ljudi, od samog početka pratio je upravo njegov sin, Vlastimir Šefer, kog je otac takođe zamalo ubio.

MONSTRUM HTEO DA POBIJE JOŠ PETORO: Novi jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

- Kad se svadba završila, otišli smo u Martonoš. Bilo je kasno jutro i legao sam da odmorim. Posle nekog vremena probudio me je pucanj i istrčao sam napolje da vidim šta se dešava - opisuje Vlastimir.

Kurve, sve ću vas pobiti, urlao je ubica!

Tada je, kako kaže, u dvorištu video Šandora koji je ranjen ležao na zemlji i krkljao, pored svoje žene koja je već bila mrtva. Rade je tad uperio pušku i u rođenog sina, uputivši mu niz uvreda.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- "A, tu si! Platićeš mi za ovo, kurvinjsko kopile! Sada ću te ubiti! Uperio je pušku ka meni, ali mu je srećom nestalo metaka - priseća se Vlastimir.

On tvri da ga je samo to spasilo sigurne smrti.

- Samo zato me nije ubio. Odmah sam otišao i sakrio se iza drveta, ali sam čuo kako puni pušku i viče mi "Vrati se, kurvino derište, i tebe ću da ubijem!" Tada je prišao drvetu i počeo da me juri, ali sam ja nekako istrčao na ulicu. Uspeo sam da stignem kod komšija, odakle smo pozvali policiju - priča i dalje šokirani Vlastimir.

Kako piše "Informer", njegov otac patološki je mrzeo snaju i njenu porodicu, kriveći ih za to što mu se sin odselio u Francusku.

Foto: Facebook Foto: Facebook

DR SLAVICA ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ: Ubici iz Kanjiže ALKOHOL pokrenuo mehanizme AGRESIJE!

S druge strane, ostatak familije je podržavao ljubav dvoje mladih, posebno Vlastimirova majka Roza, koja je Radeta napustila pre mesec dana.

Kad je ubica čuo da u Francusku planiraju da se presele i ona i njegov mlađi sin Aleksandar, pao mu je mrak na oči.

Zločin koji je nakon toga usledio dogodio u nedelju ujutru, dan posle svadbenog veselja Šeferovog sina Vlastimira (24). Nezapamćeno krvoproliće dogodilo se odmah pošto je Rade pušten iz pritovora, u nedelju ujutru, u koji je bio odveden  zbog alkoholisanog stanja i svađe sa suprugom Rozom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    20. maj 2015 | 13:00

    Jezivo...Nema reci koja bi mogla ovu situaciju da opise.. Iskreno saucesce Vlastimiru.

  • Paja

    20. maj 2015 | 21:13

    Ma kakva mrznja prema Madjarima, pa i njemu je mati Madjarica. A i prezime Sefer tesko da je srpsko. Ajde razmisli malo pre nego sto nesto takvo lupis.

  • Mile Mrcic

    20. maj 2015 | 14:40

    Alkohol...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA