STRAVIČAN LANČANI SUDAR: Povređeno 47 osoba, dve su u kritičnom stanju! (VIDEO)

- Dva pacijenta su u vrlo teškom zdravstvenom stanju i zbrinuti su na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a priključeni su i na aparate za veštačko disanje - potvrdila je portparolka Kliničkog centra u Tuzli

  • 2

U lančanom sudaru koji se dogodio danas u blizini Srebrenika u Bosni i Hercegovini kada su se sudarili autobus, dva dostavna vozila i putnički automobil, povređeno je 47 osoba, od koje su dve životno ugrožene.

Nesreća se dogodila jutros oko tri sata po, za sada još uvek, nerazjašnjenim okolnostima na saobraćajnici koja povezuju Tuzlu i Orašje, a pri sudaru se autobus prevrnuo.

Na mesto lančanog sudara su ubrzo došle ekipe Hitne pomoći i vatrogasaca koji su spasavali ljude iz slupanih automobila. Više povređenih je prevezeno u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, dok je lekarska pomoć ukazana 47 osoba.

- Dva pacijenta su u vrlo teškom zdravstvenom stanju i zbrinuti su na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a priključeni su i na aparate za veštačko disanje - rekla je Ersija Aščerić-Mujedinović iz službe za odnose s javnošću Kliničkog centra u Tuzli.

Policijski uviđaj je trjao više od tri sata, a tek nakon sedam sati jutros je saobraćaj ponovo uspostavljen na ovoj deonici puta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA