Bivšem fudbaleru Zvezde preti kazna od 12 godina zatvora?

Od siline udara vozila su se nekoliko puta okrenula, "porše" se zakucao u drvo, a bivši igrač Crvene zvezde Stefan Mihajlović je tada ostavio teško povređenog čoveka i svoj slupani automobil

  • 6

Dragan Radoičić (54), vozač "punta" koji je teško povređen u udesu koji je 6. maja u blizini Marakane izazvao Stefan Mihajlović (21), bivši igrač Crvene zvezde i sin proslavljenog fudbalera Radmila Mihajlovića, preminuo je u sredu u Urgentnom centru.

Mihajloviću sada preti kazna do 12 godina zatvora.

- Verovali smo da će se tata oporaviti. Borio se 21 dan, nažalost, nije uspeo - izjavila je za medije ćerka nastradalog Dragana, Jovana Radoičić.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka, kada je Mihajlović svojim "porše kajenom" udario u Radoičićev "fijat punto" Radoičić je zadobio prelom vratnog dela kičme, povrede glave i frakturu rebara.

Od siline udara vozila su se nekoliko puta okrenula, "porše" se zakucao u drvo, a Mihajlović je tada ostavio teško povređenog čoveka i svoj slupani automobil i pobegao s mesta nesreće.

Nakon što se predao, Mihajlović mlađi je posle predaje u pritvoru proveo 48 sati, posle čega je pušten da se u nastavku postupka brani sa slobode.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- U krivičnoj prijavi koju je podnela policija navodi se da je svetlo na semaforu bilo crveno. U toku je saobraćajno veštačenje, koje bi trebalo da da odgovor na pitanje da li je svetlo bilo crveno ili zeleno, kao i kojom se brzinom Mihajlović kretao - izjavio je za medije izvor iz istrage koji je želeo da ostane anoniman dodajući da je u zavisnosti od rezultata veštačenja moguće da postupak protiv fudbalera bude ustupljen Višem tužilaštvu u Beogradu, koje je nadležno za teža krivična dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deja

    29. maj 2015 | 10:11

    Aha, nagrabusiće ko Petra Cvijić. Bruka i sramota srpskog pravosudja!

  • Moje S Ime

    29. maj 2015 | 10:12

    Tuga...

  • Savos

    29. maj 2015 | 12:35

    Politika, sudstvo, tuzilastvo i policija su najvece kriminalne organizacije kod nas! Umesto da se bore protiv kriminala oni su glavni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA