JEZIVO BOLNA IGRA NA FEJSBUKU: Deca sama sebi spaljuju kožu jakim sprejom!

Tinejdžeri masovno na društvenim mrežama kače snimke koji prikazuju kako jedni drugima na golu kožu, sa što manje razdaljine, prskaju jake dezodoranse, a suština ovog "izazova" je ko će duže da izdrži bol

  • 12

Deca u Srbiji sve češće upražnjavaju brutalne izazove i igraju igrice, kao što su "Game off 72" ili se truju paracetamolom, a sve "popularnija igra" je prskanje kože jakim sprejovima dok ne nastanu opasni plikovi!

Tinejdžeri masovno na društvenim mrežama kače snimke koji prikazuju kako jedni drugima na golu kožu, sa što manje razdaljine, prskaju jake dezodoranse, a suština ovog "izazova" je ko će duže da izdrži bol, dok je kraj igre kada se na koži pojave crveni upaljeni plikovi!

GAME OFF 72 - NOVA NAJBIZARNIJA IGRA SRPSKE DECE: Zbog ove igrice na FEJSBUKU deca beže od kuće na 72 sata!

- Naši tinejdžeri jedva čekaju da prihvate nove igrice iz inostranstva jer spadaju u adrenalinske generacije. Ranije je bio izazov da se pobegne sa časa, a danas se rade mnogo bizarnije stvari - kaže Dragana Ćorić iz Udruženja "Roditelj" za Informer.

IGRA NA FACEBOOKU KOJA VODI PRAVO U SMRT: Deca se kljukaju paracetamolima da bi pobedila u izazovu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd beogradjanima

    29. maj 2015 | 09:21

    Bolesneeeeee generacije alooooo

  • .

    29. maj 2015 | 09:28

    Ja imam 30 godina i nemam nista protiv fb , ali licno nemam ga , deci to i ne treba nek se roditelji zapitaju malo . Sad sam se iznervirao i nalupao ovde svasta , al ko hoce shvatice sta sam hteo reci.

  • Mina6

    29. maj 2015 | 09:21

    I drzava je kriva sto ne osmisli neke besplatne aktivnosti za decu pa ce manje imati vremena za gluposti na kompu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA