UBILA MI JE MUŽA, SADA UBIJAJU I MENE: Ispovest udovice čijeg je muža usmrtila Petra Cvijić!

- Nisam razočarana, poludela sam. Kada sam čula presudu kao top da me je ubio - ogorčeno kaže udovica pokojnog Slobodana, Vasiljka Bajić

  • 82

Voditeljka Petra Cvijić je 9.januara 2012. godine u Vojvođanskoj ulici u Beogradu usmrtila penzionera Slobodana Bajića (73). Suđenja su nekoliko puta odlagana, a tek danas presudom je zvanično oslobođena optužbi. Udovica pokojnog Slobodana, Vasiljka Bajić razočarana je presudom Drugog osnovnog suda. 

UDOVICA PREGAŽENOG PEŠAKA: Tužiću ponovo Petru Cvijić, neću joj oprostiti!

- Nisam razočarana, poludela sam. Kada sam čula presudu kao top da me  je ubio. Ubila mi je muža ponovo, a ja sam ostala sama. Sada ubijaju i mene - priča udovica.

Sudija Dejan Garić svoju odluku je obrazložio nalazom veštaka sa Instituta "Kirilo Savić". Oni su utvrdili da je pokojni Bajić van pešačkog prelaza naišao iza autobusa i da voditeljka zbog toga nije mogla da ga vidi. Oni su takođe dodali da je Petra mogla da ga vidi samo ako se kretala brzinom od 20 kilommetara na čas.

- Čovek ubije psa, pa ide u zatvor, a ona je prošla nekažnjeno - kroz suze priča Vasiljka. Ona dodaje da joj je kriv što je za tri godine, Petra nijednom nije okrenula.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- jedini put kada je pokušala da kontaktira sa nama bilo je one večeri ada je Sloba preminuo, i tada smo joj rekli da dođe, ali ona nije bila u mogućnosti. Rekla sam joj: Petra samo da si pozvala i rekla: "Bako, nisam ga namerno ubila, ja bih ti pružila ruku i oprostila - dodaje Vasiljka.

Ona ističe da je presuda sramna i da sumnja u pravosudni sistem jer svedok koji je na prvom suđenju rekao da je video da je njen suprug bio na pešačkom prelazu, nikada više nije pozvan.

- Petra je imala nečiju podršku, zato je ovako završeno - tvrdi Vasiljka.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Prvobitno veštaci su utvrdili da je Bajić bio na pešačkom prelazu, kao i da se Cvijićeva nije pridržavala saobraćajnih propisa. Potom je drugi nalaz veštaka bio da se kretala brzinom od oko 50 kilometara na sat i da je na Bajića naletela kada je bio na 7.3 metara izvan pešačkog prelaza.

Prema istom nalazu, nakon udarca Bajićevo telo je letelo 9,5 metara i palo na pešački prelaz - navodi on.

Slobodan je umro na svoj rođendan. Njegova supruga je prvo mislila da se neko šali sa njom, poverovala je tek kada ju je policija pozvala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danac

    30. maj 2015 | 08:28

    Sa 50 km/h tijelo letjelo 10m? Ko je ovde lud?!

  • Kosta

    30. maj 2015 | 08:03

    Za ovo smo odgovorni mi gradjani koji cutimo i sedimo ususkani u domovima svojih kuca. Apaticni, depresivni, licemerni. Jadna zena. Ubise joj muza i jos ce ubicu da proglase sveticom.

  • bordzija

    30. maj 2015 | 06:03

    Žalosno, ali je evidentno da je Petra Cviji promenila prvobitnu izjavu u kojoj je i sama izjavila da je pokojnik bio na pešačkom prelazu, onog trenutka kada je na scenu stupio "đavolov advokat" isti koji brani i Aleksandra Mitrovića. Specijalista za saobraćajke sa smrtnim posledicama. Mitrovićev sin je oslobođen odgovornosti pošto je utvrđeno da je preminula devojčica bila posle gaženja mrtva i da njegovo stajanje na mestu udesa nebi ništa promenilo. Tako što može izjaviti samo budala, ali kod "đavoljeg advokata" je sve moguće, ćak je moguće izmestiti pešački prelaz za jedno 13 metara. Izgubio sam totalno poverenje u naše sudstvo i njihovu iskrenost !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA