FOTKE KOJE ĆE VAS ODUŠEVITI: Evo na šta je sve spremna srpska žandarmerija! (FOTO)

Policijska uprava, niški odred Žandarmerije i vatrogasci organizovali su niz pokaznih vežbi na zadovoljstvo posebno najmlađih Nišlija

  • 23

Policijska uprava u Nišu organizovala je danas u parku "Čair" obeležavanje Dana policije, kao uvertiru za sutrašnju centralnu proslavu koja će biti održana u Makišu.

Policijska uprava, niški odred Žandarmerije i vatrogasci organizovali su niz pokaznih vežbi na zadovoljstvo posebno najmlađih Nišlija.

- Danas obeležavamo dan i slavu Ministarstva unutrašnjih poslova kao spomen na prvi sukob srpske Žandarmerije sa Turcima na Čukur česmi 1862. godine. Prvi put smo organizovali proslavu u parku Čair a u cilju sprovodjenja projekta policija u lokalnoj zajednici. Ovde smo danas pokazali šta imamo i umemo i čime garantuje bezbednost građana Niša – kazao je Grekulović.

DRAMA U BEOGRADU: Evo kako su SRPSKI SPECIJALCI odreagovali! (FOTO)

Ovim povodom Policijska uprava u Nišu dobila je četiri skutera od JP "Parking servis". Načelnik Grekulović je najavio da će dva motora dobiti školski a druga sva saobraćajni policajci.

Foto: Dragana Kocić Foto: Dragana Kocić

Nakon okončanja zvaničnog dela manifestacije mališani su se fotografisali sa policajcima i zajedno sa njima crtali.

Foto:Dragana Kocić Foto: Dragana Kocić
Foto: Dragana Kocić Foto: Dragana Kocić

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA