Trgujte sa 50 EVRA cenom akcija Apple-a na svetskoj berzi od svoje kuće i zaradite!

Apple je nedavno ponovo proglašen najvrednijim brendom na svetu, vrednim fantastičnih $247 milijardi, a povodom toga FXLider svim čitaocima Telegrafa daje 50 eura za uspešan početak trgovanja cenom akcija Apple-a!

  • 0

U poslednja dva meseca cena akcija Apple-a porasla je 27.43%.

FXLider svim čitaocima Telegrafa daje 50 eura za uspešan početak trgovanja cenom akcija Apple-a i drugih najvećih kompanija na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj investitori mogu zaraditi i kada cene akcija rastu, ali i kada cene akcija padaju.

Otkrijte svetsku berzu – Preuzmite 50 EURA ovde

Počev od juna Apple bi trebalo da počne sa izdavanjem prvih obveznica koje su denominovane u jenima. Ovo je još jedan u nizu poteza koji je Apple u poslednje vreme preduzeo kako bi iskoristio pad kamatnih stopa na nekim tržištima van SAD-a. Američki tehnološki gigant će izdati oko ¥200 milijardi ($1.6 milijarde) obveznica denominovanih u jenima i ova sredstva iskoristiti za povećanje broja akcionara ali verovatno i za proširivanje poslovanja u Japanu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kako navode iz FXLider-a, količina i cena nisu još uvek fiksirane i zavisiće od tražnje investitora.

’Prinosi na japanske državne obveznice jedni su od najnižih u svetu jer Centralna banka Japana održava referentne kamatne stope na veoma niskom nivou sa masivnim programom monetarnog stimulisanja. Mnogi od učesnika na tržištu obveznica očekuju da će ovaj potez Apple-a privući veliko interesovanje ukoliko bude ponuđen atraktivan prinos’, kažu u FXLider-u.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Apple je nedavno ponovo proglašen najvrednijim brendom na svetu, vrednim fantastičnih $247 milijardi. Jednom godišnje reklamne agencije proglašavaju 100 najvrednih brendova.

Ovogodišnji izveštaj koji je objavljen u sredu 20. maja pokazao je da je Apple i dalje ubedljivo na prvom mestu. I pored popularnosti Apple Watch-a glavni pokretač rasta vrednosti brenda i to 67% u odnosu na prethodnu godinu je ipak iPhone 6.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA