ZANIMALI GA LEŠEVI, PORNIĆI I IMPOTENCIJA: Ovo je kasapin Đurić tražio na internetu posle ubistva Tijane Jurić!

Advokat porodice Jurić Miro Orović je naglasio da je Tijani oduzeta nevinost i da je reč o nezapamćenom zločinu, čija će se presuda koristiti kasnije u sličnim predmetima

  • 38
Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric

Kasapin Dragan Đurić (35) iz Surčina koji je u julu prošle godine ubio Tijanu Jurić (15) u Bajmoku nakon izvršenog zločina na internetu pretraživao naslove: "Koliko treba vremena da se telo raspadne", "Najbolji pornići", "Problemi s potencijom kod mladih" i slično.

Završeno suđenje ubici TIJANE JURIĆ. Evo kada će biti izrečena KONAČNA PRESUDA!

- Okrivljeni je iz čistog mira i obesti srušio automobilom Tijanu, pokušao da je obljubi  i onda ubio. U kakvom je stanju bio Đurić bio, govori i podatak da je nakon izvršenog zločina po internetu pretraživao naslove poput: "Koliko treba vremena da se telo raspadne", "Najbolji pornići", "Problemi s potencijom kod mladih" i slično. Rekao je nemuštim jezikom da mu je "žao" - izjavio je danas u svojoj završnoj reči na suđenju u Subotici advokat porodice Jurić Miro Orović.

Kako prenose "Naše novine", on je naglasio da je Tijani oduzeta nevinost i da je reč o nezapamćenom zločinu, čija će se presuda koristiti kasnije u sličnim predmetima.

Printskrin: Youtube / SuRTVCity Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Kada je Đurić upitan da li ima nešto da doda rečima svog branioca, on je tihim, skoro plačnim glasom odgovorio: "Nemam ništa".

Podsetimo, presuda u postupku protiv Đurića, koji je osumnjičen za teško ubistvo i pokušaj silovanja Tijane Jurić, biće izrečena u ponedeljak 15. juna.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. jun 2015 | 00:39

    Ocekujem najstrozu kaznu za ovakav gnusan zlocin. Ne samo kao opomenu za potencijlne zlocine drugih monstruma nego iz razloga da se ovaj monstrum nikada ne nadje u situaciji da moze da naudi bilo kome. Pravda nece umanjiti bol unesrecene porodice ali bi nepravedna presuda bila krvnicko izivljavanje nad otvorenim ranama ove porodice.

  • топлистанадреалиста

    13. jun 2015 | 08:28

    Стрељајте га, да се никада не понови! Смртна казна!

  • Boris

    13. jun 2015 | 08:50

    Dozivotna robija.da vise nikada ne vidi svjetlost dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA