MINISTAR STEFANOVIĆ: Čisto sumnjamo da je otmice uopšte i bilo!

- Obdukcija tela je u toku i rezultati će biti poznati za par sati, nakon čega će se razmatrati eventualne krivične prijave - rekao je Stefanović

  • 4

Na osnovu dosadašnjih saznanja, policija sumnja da je otmice uopšte i bilo, kako je na današnjoj konferenciji za štampu rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

MAMA, BACILI SU STEFANA U KANAL: Dramatičan snimak kad porodica saznaje da je nesrećni dečak mrtav! (VIDEO)

- Istragu je otežalo to što policija od Stefanovog brata Uroša nije dobila tačne informacije u vezi sa otmicom, a u ovom trenutku je malo verovatno da je otmice uopšte i bilo. Policija je inače angažovala ogroman broj ljudi koji su učestvovali u traganju za dečakom, a ispiano je i 20 lica koji su bili sumnjivi na osnovu inicijalne prijave otmice. Obdukcija tela je u toku i rezultati će biti poznati za par sati, nakon čega će se razmatrati eventualne krivične prijave - rekao je Stefanović.

ISPOVEST KOMŠIJE KOJI JE PRONAŠAO MALOG STEFANA: Video sam da pluta telo, dečaka sam prepoznao po zelenoj majici!

Prema njegovim rečima, reč je o izuzetno osetljivoj oblasti, zbog čega pripadnike MUP-a narednih dana takođe očekuje obrada mnogih podataka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

MESTO TRAGEDIJE: Ovo je kanal u kome je pronađen nesrećni dečak Stefan Ilić (12)! (FOTO)

- Tek kad bude završena obdukcija, dobićemo još važnih informacija. U svakom slučaju, tek po završetku određenih procesnih radnji znaćemo šta dalje - naveo je ministar policije.

NOVI DETALJI OTMICE STEFANA ILIĆA: Roditelji na slobodi, otišli DA ČUVAJU OVCE?!

Podsećamo, Stefan Ilić (12) je nestao u subotu oko podneva, od kad je za njim neprekidno tragala policija, sve do danas.

Policijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su proveravana sva vozila, a u potragu su se uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali reku Karaš.

Foto: Google maps / Telegraf.rs Foto: Google maps / Telegraf.rs

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

Za dečakom se tragalo i u susednim mestima, pa je policija i u Pančevu i Beloj Crkvi ispitivala sve koji su se dovodili u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

Svi graniči prelazi su bili strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dečaka je bila na svim elektronsmim medijima.

Prvobitna informacija je bila da je dete oteto, a pojavili su se i snimci vozila za koje se sumnjalo da je učestvovalo u otmici.

NOVI DETALJI: Sumnja se da ubica ima tetovažu zmaja, Stefan pronađen s pocepanom majicom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    15. jun 2015 | 17:02

    Sto sam ja pisao u komentarima od pocetka..da nikakve otmice nije bilo..nelogicno je

  • Delfin

    15. jun 2015 | 18:46

    Nije mi jasno gde su ronioci pretrazivali kanal,kad su ga nasli 300m od kuce??

  • Duki

    15. jun 2015 | 21:15

    Sta reci.....tragedijza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA