Roditelji Stefana Ilića idu u ZATVOR ako se utvrdi da ga je UBIO brat?

- Moguće su tu razne stvari. I da se Stefan sam udavio kada se kupao u reci, ali i da ga je Uroš gurnuo ili udario. Konačan odgovor će dati istraga - navodi izvor iz istrage

  • 79

Stefan Ilić (12) pronađen je juče mrtav u reci Karaš nakon trodnevne potrage. On je u subotu nestao u Banatskoj Subotici kod Bele Crkve i za njega se verovalo da je otet jer je njegov mlađi brat Uroš ispričao kako su ga otela trojica muškaraca.

Međutim, ispostavilo se da je njegov mlađi brat sve vreme lagao i da je izmislio priču o otmici i otmičarima. Dalja istraga će pokazati kako je nesrećni Stefan nastradao, da li se sam udavio ili je možda i ubijen.

Uroš Ilić (9) je glava porodice i njegova reč je GLAVNA: Neverovatna saznanja policije o čudnom dečaku koji ima IQ 140!

Obdukcija je pokazala da je smrt Stefana Ilića nastupila utapanjem, a da na njegovom telu nema povreda koje ukazuju na nasilnu smrt, osim masnica na leđima za koje se ne može utvrditi kada su nastale.

Specijalista sudske medicine kaže da se teško može utvrditi da li se neko utopio nesrećnim slučajem ili se udavio nakon što je gurnut u vodu.

Foto: Youtube, Facebook Foto: Youtube, Facebook

SVE JE USPEO DA PREVARI: Mlađi brat Stefana Ilića (12) ima IQ 140, što ga svrstava u jedan odsto populacije!

Iskaz Uroša Ilića o bratovljevoj otmici od samog početka je policiji bio jako sumnjiv.

- Iskusnim inspektorima koji su radili na ovom slučaju odmah je bilo jasno da Uroš laže i da pokušava da sakrije nešto strašno. Ipak, on se držao priče o otmici i sve dok nije pronađen bratovljev leš, nije odustajao od svoje verzije - kaže jedan policajac za "Informer".

Foto: Facebook Foto: Facebook

OVAKO JE STEFANOV BRAT OBMANUO CELU SRBIJU: Pogledajte šta je rekao posle "otmice" (VIDEO)

On je do detalja opisao i otmičare i samu otmicu i to je znatno otežalo posao istrage.

- Uroš je, za razliku od ostalih članova porodice Ilić, izuzetno inteligentan dečak. Policijski psiholozi kažu da je veoma manipulativan i da je, iako ima samo devet godina, zapravo on pravi gazda ove porodice. Tokom ispitivanja u policiji u više navrata je ispravljao oca, majku i sestru i videlo se da je najveći autoritet u familiji - kaže izvor blizak istrazi.

NIJE BILO OTMICE: Stefanov mlađi brat priznao da je IZMISLIO celu priču!

Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook Foto: Wikimedia/Sors bona, Facebook

Uroš je izmislio i crni "fijat" sa registracijama KO(Kovin), u koji je, prema njegovoj priči uguran Stefan.

- U nedelju posle podne u okolini Vršca čak je zaustavljen crni "punto" u kome je bio čovek koji je gotovo potpuno odgovarao Uroševom opisu. Imao je na ruci tetovažu zmaja, a na zadnjem sedištu kola sedeo je dečak koji je neobično ličio na nesrećnog Stefana. Čovek, ni kriv ni dužan, zamalo nije uhapšen. Zadržan je sve dok nije stigla potvrda da mu je dete sa zadnjeg sedišta sin i da ima čvrst alibi za vreme kada je nestao mali Stefan - priča izvor iz policije.

MAMA, BACILI SU STEFANA U KANAL: Dramatičan snimak kad porodica saznaje da je nesrećni dečak mrtav! (VIDEO)

U policiji kažu da za sada nije jasno zašto je Uroš lagao inspektore, kao ni da li su pravu istinu znali roditelji i ostali članovi porodice.

Foto: Google maps / Telegraf.rs Foto: Google maps / Telegraf.rs

- Moguće su tu razne stvari. I da se Stefan sam udavio kada se kupao u reci, ali i da ga je Uroš gurnuo ili udario. Konačan odgovor će dati istraga. U svakom slučaju, ovaj slučaj će ući u istoriju kriminalistike. Pazite, ovde je osumnjičen dečak od devet godina koji, po zakonu, nikako ne može biti odgovoran - navodi izvor iz istrage.

Ukoliko se i utvrdi da je Uroš Ilić odgovoran za bratovljevu smrt, on neće moći krivično da odgovara. Krivičnu odgovornost mogu da snose njegovi roditelji Stevo Gages (45) i Gordana Ilić (42).

- Po svemu sudeći, oni mučenici nisu ništa znali. Izgleda da je i njih izmanipulisao devetogodišnji Uroš - kaže policajac.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justMe

    16. jun 2015 | 11:09

    Kako je moguce da se kupao u reci ida se tako udavio?! Zar nije receno da je mali Stafan bio obucen,i da mu je majica na ledjima bila pocepana? Moje misljenje je da se mozda igra ili cak svadja dva brata pretvorila u tragediju. Ali ipak mislim da je mladji brat gurnuo starijeg u vodu,i videvsi sta je uradio,smislio pricu o otmici,i umesto da je pozvao pomoc odmah,on je odlucio da se drzi price da mu je brat otet,a on je uspeo da pobegne,i to trojici muskaraca. Mali je patoloski lazov,sklon manipulativnom ponasanju,i bice pravo cudo ako ne izraste u nesto mnogo gore.

  • Vesna

    16. jun 2015 | 11:38

    Ako ga ne preuzmu socijalne ustanove i kanalisu njegovu inteligenciju u pravom smeru, bojim se da ce za koju godinu biti svasta, pogotovo sto je mali pokazao i neke psihopatske karakteristike. Sve u svemu zapamtite to ime

  • asdf

    16. jun 2015 | 11:48

    Nemojte to da radite ljudi, bio je najverovatnije nesrecan slucaj, jadni roditelji prvo izgube dete a sad u zatvor hocete da ih posaljete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA