Evo šta se u zatvorima događa MONSTRUMIMA koji ubijaju svoju decu!

- Njihova agonija započinje čim stupe u zatvorske prostorije. Višegodišnji robijaši koje mi nazivamo "starima" ne praštaju takvim zlikovcima i odmah se potrude da im to stave do znanja. Ne prođe dan, a da ih ne maltretiraju - priča bivši osuđenik kroz šta prolaze ubice dece

  • 16

Nakon poslednjeg stravičnog ubistva koje je potreslo Srbiju kada je K. K. (25) brutalno pretukao na smrt jednogodišnjeg sina, postavlja se pitanje koja kazna je adekvatna za ovakav zločin nad nedužnim detetom.

Monstrumi koji siluju i ubijaju decu nakon izrečene presude obično pravu kaznu dožive u zatvoru.

Čak i najokoreliji kriminalci ubicama i silovateljima dece zameraju na izvršenim zločinima.

MONSTRUME, I TEBE ĆE SILOVATI, CRKNI U ZATVORU: Evo šta sve poručuju ubici Tijane Jurić! (FOTO)

Kada su u pitanju ubice sopstvene dece, prema njima su posebno nemilosrdni i uvek se potrude da im odmah po dolasku u zatvor zagorčaju život.

Evo šta se u zatvorima događa MONSTRUMIMA koji SILUJU i ubijaju DECU!

Robijaši se najčešće organizuju u grupe i zlostavljaju ubice, maltretiraju i tuku. Svakodnevno se zločinci nalaze na udaru ostalih robijaša koji su ogorčeni na njihove gnusne zločine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

ROBIJAŠI poručuju TIJANINOM UBICI: Dočekaćemo te kao Severinu! (FOTO)

Običaj je da grupa od najmanje desetak robijaša s najlon kesama preko polnih organa ili jednostavno naoružani nekim od predmeta nanose teške povrede ubicama dece. Isto to rade i silovateljima dece.

Prema rečima bivših zatvorenika, koji su želeli da ostanu anonimni, robijaši su najnemilosrdniji prema kategoriji - silovatelji i ubice dece.

MONSTRUM BIO DROGIRAN DOK JE TUKAO DETE: Stravični detalji ubistva bebe! (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jedan bivši zatvorenik kaže da se odmah po dolasku ubicama dece upriliči "dobrodošlica" za pamćenje. Ovi mnostrumi su izloženi takvim mučenjima i iživljavanjima, da većina njih iza rešetaka izvrši i samoubistvo.

- Njihova agonija započinje čim stupe u zatvorske prostorije. Višegodišni robijaši koje mi nazivamo "starima" ne praštaju takvim zlikovcima i odmah se potrude da im to stave do znanja. Ne prođe dan, a da ih ne maltretiraju. Naročito ako se radi o ubicama koji mučki liše života svoju decu - priča bivši osuđenik.

DA LI JE OVO PRAVDA? Presmešne kazne u Srbiji dobijaju se za ubistvo ROĐENOG deteta! (FOTO)

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

On dodaje da maltretiranja počinju prosipanjem hrane, uništavanjem ličnih stvari, vređanjem i ismevanjem, a idu sve do silovanja i brutalnog fizičkog nasilja.

- Čuvari zatvora su nemoćni, a nekad i ne pokušavaju da zaštite ove zločince. Tortura koju ove ubice trpe je nepodnošljiva, ali to je malo za takav ljudski šljam - objašnjava naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nomen nescio

    18. jun 2015 | 22:20

    Lepo...adekvatno.

  • MILA...3

    18. jun 2015 | 22:06

    Ja rekoh u okove. Da nevide kada je dan a kada mrak. S pacovima i bubama da dele život . I pacovi beze od takvoga smrada! Smrad koji je gori od sodome i gomore! I sve poredi da ne davim!

  • Luna

    18. jun 2015 | 22:19

    Tako im i treba. Djubrad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA