VIDEO SAM AJKULU KAKO MI ODGRIZA RUKU: Ispovest dečaka koji je doslovno gledao smrti u oči (VIDEO)

- Kupao sam se u plićaku kad sam osetio da me je nešto udarilo u levi bok: pomislio sam da je na mene naletela neka veća riba, a onda sam se zaprepastio kad sam ugledao ajkulu! - priseća se povređeni dečak svoje traume

  • 0

Hanter Trešl (16) iz Južne Karoline, koji je u napadu ajkule ostao bez leve ruke, dao je u intervjuu u kom je ispričao kako je izgledala tragedija koja ga je zadesila.

AJKULA ODGRIZLA RUKE DEČAKU I DEVOJČICI: Stravičan prizor krvoločnog napada šokirao svet! (FOTO) (VIDEO)

Hrabri tinejdžer ispričao je da se kupao u plićaku, kad je osetio jak udarac u levi bok. Prema njegovim rečima, pomislio je da je na njega naletela neka veća riba, a onda je u narednom trenutku svojim očima gledao kako mu ajkula odgriza ruku!

Njegov rođak koji je bio s njim na plaži izvukao ga je iz vode, a jedan od  kupača na obali kaišem mu je vezao nadlakticu, da ne bi iskrvario.

Drugi očevidac pozvao je Hitnu pomoć, kojoj je javio da jednom dečaku potpuno nedostaje jedna ruka, kao i da ima ugriz na levoj nozi.

Šetao je plažom, a onda je iz vode izronilo i napalo ga pravo ČUDOVIŠTE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Uprkos naporima lekara da je spasu, dečakova leva ruka morala je da se amputira, ali to mu nije ubilo volju za životom.

- Imam dve opcije: mogu da se potrudim da sve bude kako je bilo, iako više nemam ruku, ili da dozvolim da me ovo skroz uništi. Uvek bih izabrao to da se borim i živim normalnim životom s kartama koje je mi je dodelio - kaže Hanter.

Foto: Tanjug/AP/Steve Bouser/The Pilot, Southern Pines, N.C. Foto: Tanjug/AP/Steve Bouser/The Pilot, Southern Pines, N.C.

Dečak se na kraju svoje potresne ispovesti zahvalio svima koji su mu pomogli i spasili mu život, iako ruku nisu mogli.

AJKULA JOJ ODGRIZLA RUKU KAD JE IMALA 13 GODINA: Evo kako sada izgleda i šta je postigla! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP/Steve Bouser/The Pilot, Southern Pines, N.C. Foto: Tanjug/AP/Steve Bouser/The Pilot, Southern Pines, N.C.

Inače, sat vremena pre Hanterove nesreće, slično se dogodilo i Kirsten Jov (12) kojoj je verovatno ista ajkula odgrizla levu ruku ispod lakta i deo noge.

Oba incidenta dogodila su se samo nekoliko kilomtara uz obalu, gde je nekoliko dana ranije njihovu vršnjakinju takođe napala ista životinja, s tim što je ova devojčica (13) dobila samo lakše povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA