VEST KOJA ĆE SVE ODUŠEVITI: Ukida se ROMING, uskoro besplatni pozivi i korišćenje interneta!

Od juna 2017. godine, svi koji budu putovali u zemlje Evropske unije, neće biti u romingu i neće dodatno plaćati prenos podataka. Po istoj ceni će se primenjivati poziv, poruke i internet

  • 2

Ukoliko budete putovali u zemlje Evropske unije u naredne dve godine, a državljani ste EU, imamo lepe vesti za vas. Odlučeno je da od juna 2017. godine više neće biti rominga za zemlje Evropske unije.

Sporazum je postignut i on garantuje kraj rominga i slobodno korišćenje interneta.

Naknada za roming ostaje u EU do 2018!

Od juna 2017. godine, svi koji budu putovali u zemlje Evropske unije, neće biti u romingu i neće dodatno plaćati prenos podataka. Po istoj ceni će se primenjivati poziv, poruke i internet.

Ukidanje naknade za roming kod korišćenja mobilnih telefona u inostranstvu je prioritet za Evropsku komisiju, koja je 2013. godine predložila reformu evropskog telekomunikacionog sektora sa ciljem ukidanja nacionalnih barijera.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U slučaju prekoračenja dozvoljenog limita, operaterima ne bi bilo dozvoljeno da potrošačima naplaćuju veću tarifu od sadašnjih 0,05 evra po minuti ili za 1 megabajt podataka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CIK

    30. jun 2015 | 23:54

    Ako EU bude postojala.

  • Republika Srpska

    30. jun 2015 | 23:51

    VELIKA JE TO HRABROST DAVATI PROGNOZE EU ZA 2017 . JEDNO JE SIGURNO , TADA NEĆE BITI EVROPE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA