BIO JE UVEK NASMEJAN, A ONDA JE SKOČIO SA 11. SPRATA U SMRT: Stravični detalji samoubistva koje je šokiralo Beograd! (FOTO)

- Ja ga poznajem kao prijatnog, nasmejanog i vedrog mladića, ništa nije ukazivalo na to da može da izvrši samoubistvo - kaže Srđanov komšija G. Z.

  • 4

Srđan Jelić (43) sinoć je oko ponoći izvršio samoubistvo skočivši sa 11. sprata zgrade u ulici Braće Jerković 217 na Voždovcu. 

Mnoge komšije ostale su zatečene ovim događajem i nisu ni slutili da Jeliću može da padne napamet da tako nešto uradi.

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DESILO PRED SAMOUBISTVO: Jezivi detalji tragedije u Beogradu

- Ja ga poznajem kao prijatnog, nasmejanog i vedrog mladića, ništa nije ukazivalo na to da može da izvrši samoubistvo. Nismo se preterano družili, ali znam da je pre neki dan ostao bez posla i da je raskinuo sa devojkom sa kojom je živeo - kaže komšija sa četvrtog sprata G. Z.

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Otac dvoje dece ostao bez posla i SKOČIO sa 11. sprata! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Komšija je o nesreći saznao noćas kada je izašao ispred zgrade da prošeta svog psa.

- Izašao sam kasno, mislim da je bilo oko 12 sati, da prošetam svog psa. Klinci koji su u tom trenutku sedeli ispred zgrade na klupici rekli su mi šta se desilo. Skamenio sam se odmah. Ništa nisam čuo, jer mi je u stanu bio pojačan televizor. Krenuo sam sa psom iza zgrade i imao šta da vidim. Tamo su bila dva policijska vozila i Srđanovo telo na zemlji prekriveno čaršavom - dodaje komšija.

OVO JE ZGRADA SMRTI U BG: U njoj se ubilo već troje ljudi, poslednji je otac dvoje dece (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Srđan Jelić je bio razveden, a iza sebe je ostavio dvoje dece starosti 12 i 15 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Calmyzee

    3. jul 2015 | 15:49

    Tuzno, ali iskreno na sta lici vise ovaj svet ? Nemas posao, nemas novca, porodica (!!!) te ostavlja samog. Sta ostane ? Alkohol ili zdravo daci, ja odoh... Tamo preko bar niko mi ne dira dusu :( I mene je ostavila zena prosle godine imao sam dve kcerke a sad sam sam, mislim da mi malo snage jos ostalo. Da ne bude zabune: ne pijem, ne pusim, nisam zenskaros ... samo novca nemam dovoljnog i to je to.

  • Aki

    4. jul 2015 | 18:56

    "MLADIC"? Covek ima dvoje dece I 43 goodine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA