UBILI MU ŽENU ZBOG HILJADU DINARA, a sad ga sa PETORO DECE izbacuju NA ULICU? (FOTO)

Dragana (17), Dragan (15), Danijela (14), Danijel (12) i Dijana (10) pomažu ocu koliko mogu, ali im je od novca, i pored jako lošeg materijalnog stanja, veći problem to što niko u njihovom mestu ne želi da im iznajmi kuću

  • 8

Atila Nađ sa decom, na Draganovoj i Danijelinoj maturi Foto: Telegraf Atila Nađ sa decom, na Draganovoj i Danijelinoj maturi Foto: Telegraf

Atila Nađ (41) iz Lovćenca kod Srbobrana, nedavno je izgubio suprugu Eleonoru Horak (36), a od 17. jula on i njihovo petoro dece ostaće i bez krova nad glavom, jer niko ne želi da mu iznajmi kuću ili stan.

POKUŠAJ UBISTVA: Pucao u ženu pa POBEGAO!

Atilinu ženu i majku njegovo petoro maloletne dece, ubio je njihov poznanik zbog duga od hiljadu dinara! Kako nam je ispričao, on i Eleonora kupili su nameštaj od izvesnog B. Č. (41) iz Feketića i ostali mu dužni deo novca.

- Kad je otišla da mu vrati pare, nije bio kod kuće, pa se i ona vratila svojoj. Ubrzo je došao kod nas, zaleteo se automobilom u našu ogradu, a onda izašao iz njega s pištoljem i četiri puta pucao u Eleonoru, pred decom! Pokušao je da pobegne, ali je ubrzo uhapšen. Moju ženu lekari su devet puta operisali, jer je imala jako teške povrede i posle mesec i po dana mučenja je umrla. Ubica je na slobodi, a moja deca ne smeju da izađu iz kuće bez mene, jer ga se plaše - objašnjava Atila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otkad se njihova kuća u Malom Iđošu srušila zbog dotrajalosti, ovaj samohrani otac sa decom živi kao podstanar.

-  Nisam imao uslova da je popravljam i sređujem, jer nisam u stalnom radnom odnosu. Radim kao nadničar kad ima posla, ali nam je gazdarica rekla da moramo da napustimo njenu kuću 17. jula.  Pretpostavljam da je razlog to što mi je žena tu ubijena, jer ne postoji ni jedan drugi, niti mi je obrazložila svoju odluku - navodi ovaj nesrećni čovek.

Dragana (17), Dragan (15), Danijela (14), Danijel (12) i Dijana (10) pomažu ocu koliko mogu, ali im je od novca, i pored jako lošeg materijalnog stanja, veći problem to što niko u njihovom mestu ne želi da im iznajmi kuću ili da domaćinstvo na održavanje.

-  Dragana radi sezonske poslove, a Dragan je počeo da radi na farmi. On i Danijela od septembra kreću u srednju školu, i ne znam šta će ako uskoro  ne nađu krov nad glavom. Ja živim u Kruševcu, ali sam preko svih ljudi koje poznajem probala da im nađem neki smeštaj u okolini Malog Iđoša, nažalost bezuspešno.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Znam da postoji mnogo napuštenih kuća o kojima niko ne želi da vodi računa, i ako neko ima objekat koji bi moj brat mogao da održava i plaća kiriju za stan, bilo gde u Vojvodini, molim ga da nam se javi - kaže Atilina sestra Cecilija.

Atila sada zavisi od plemenitosti svih nas, budući da je pomoć već tražio od svih nadležnih organa, ali mu niko nije izašao u susret.

- Slali su me od vrata do vrata. Rekli su mi da imaju i gorih slučajeva i da oni ne mogu ništa da urade za mene. Molim sve ljude dobre volje da mi pomognu da nađem kuću u kojoj ću moći da boravim i imam barem malo mira sa svojom porodicom - zamolio je sve humane ljude ova čovek koji podiže petoro dece.

Atilinoj deci potrebni su i hrana, obuća i odeća, pa mole sve koji mogu da im uplate novčanu pomoć na broj žiro računa:  105-0000407006120-15.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamy

    9. jul 2015 | 18:26

    Drzava ovom coveku mora pomoci pre svega i to pod hitno! Naravno i svi drugi koji to dobrovoljno mogu!

  • N.N.

    9. jul 2015 | 18:25

    Ovde moramo da pomognemo, ali i da se pitamo: KAKO JE UBICA NA SLOBODI ????????

  • Zevs

    9. jul 2015 | 18:16

    Četiri puta pucao i na slobodi?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA