Uhapšena ženska osoba zbog pokušaja ubistva Beka!

Ženska osoba sumnjiči se da je 14. novembra prošle godine pokušala da ubije poznatog srpskog biznismena Milana Beka

  • 3

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija uhapsila M.A, zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

EVO KAKO JE STVARNO IZREŠETAN BEKO: Detalji atentata na Senjaku!

Policija danas uhapsila M. A. učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji zasad nije izneo ostale detalje.

Napad na Milana Beka dogodio se 14. novembra 2014. godine ispred njegove kuće na Senjaku. Iko je kuća potpuno pokrivena video-nadzorom, a jedna od kamera baš usmerena na mesto gde je napadač zapucao na biznismena, ipostavilo se da kamere nisu radile jer nije plaćano za njihovo održavanje.

Podsetimo, napadač je sa saučesnikom čekao biznismena skriven u žbunju u blizini kuće, a kada se Beko dovezao "mercedesom", zapucao je i pogodio ga sa više hitaca. Beko je preživeo, a u međuvremenu se potpuno oporavio. Tokom istrage na licu mesta pronađena su četiri uzorka DNK, od kojih je jedan ženski.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    17. jul 2015 | 19:39

    ZAŠTO INICIJALI?

  • Andjelija

    17. jul 2015 | 21:33

    Koliko je zanimljiva vest i akteri iste vidi se po "nebrojenim" komentarima! Moglo je mnogo brze da se ustanovi ko je pucao na tajkuna, da je isti placao odrzavanje kamera !

  • Joker

    18. jul 2015 | 15:26

    SS govornik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA