Maloletnik koji se sumnjiči da je smrskao glavu radniku u Nišu, ima 123 KRIVIČNE PRIJAVE, A SAMO 15 GODINA?!

Sumnja se da je E. D. (15) sa još nekoliko njih napao Dragana Simonovića (53) i metalnom palicom mu smrskao glavu

  • 25

Jedan od uhapšenih u Nišu zbog sumnje da je učestvovao u napadu na Dragana Simonovića (53), čuvara preduzeća "Elmont" i smrskao mu glavu metalnom palicom E. D. (15), u policijskom dosijeu ima 123 krivičnih prijava zbog krađa.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Zdrobili mu lobanju pošto ih je uhvatio u krađi!

Kako beogradski mediji pišu, on je u noći između utorka i srede s prijateljima upao u ovo preduzeće, u kojem rade osobe sa invaliditetom.

Uhapšeni MONSTRUMI koji su ZVERSKI razbili glavu čuvara u Nišu!

- Nakon što su čuvari oteli metalnu palicu, kojom je pokušao da se od njih zaštiti, neizmenično su ga tukli dok ga skoro nisu ubili. Napad na Simonovića, iako je najpre kvalifikovan kao raznbojništvo, prekvalifikovan je u pokušaj teškog ubistva - kaže izvor blizak ovom događaju, pa dodaje:

- Oni su nesrećnog čoveka besomučno nastavili da udaraju i kad je pao na zemlju i više nije bio u stanju da pruža bilo kakav otpor. Napadači su uhapšeni istog dana. Oni su bili ubeđeni da neće biti otkriveni, pa nisu ni pokušali da se sakriju.

Inače, pretučeni čovek je s višestrukim prelomima lobanje zadržan na lečenju na niškoj Klinici za neurohirurgiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banana Drzava

    24. jul 2015 | 07:51

    Dete od 15 godina ima 123 prijave u MUP-u i slobodan je da i dalje pljacka i ubija stare i nemocne ?! Ja se stvarno izvinjavam ali nesto debelo smrdi u zakonodavstvu, policiji i sudovima.

  • seaside

    24. jul 2015 | 09:56

    policija je kriva,umesto ko u vreme tita da mu lepo sva rebra prebroje,da pisa krv jedno mesec dana,ne bi mu napamet palo ni zvaku da ukrade.Umesto toga kad ne vezes pojas u kolima tretira te kao najgoreg kriminalca,ako se neodazoves za glupi pojas samo sto ti kobre ne posalju na vrata...

  • u je

    24. jul 2015 | 07:23

    pa zar nema vlast ....ja bi mu i roditelje i pola familiju na robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA