NOĆAS JE PUN MESEC NAD SRBIJOM: Ovo je upozorenje Nade Macure!

Zanimljivo je da je 63 odsto doktora potvrdilo subjektivni utisak da su imali više pacijenata sa psihičkim pogoršanjem za vreme punog Meseca

  • 11

Večeras je pun Mesec nad Srbijom i ima stvari kojih morate da se čuvate...

Prema rečima dr Milana Milića, Kanađani su 2012. godine objavili trogodišnju studiju gde su procenjivali pacijente primljene  u urgentnu psihijatrijsku službu za vreme punog Meseca i nisu uočili nikakve razlike u odnosu na druge periode.

Evo šta treba da radite kad je pun mesec kako biste se obogatili!

Zanimljivo je međutim, da je 63 odsto doktora potvrdilo subjektivni utisak da su imali više pacijenata sa psihičkim pogoršanjem za vreme punog Meseca.

Slična istraživanja u Srbiji nisu nikad rađena, tako da je neke stvari moguće samo primetiti ili ne.

Kardiolog i PR Hitne pomoći u Beogradu, Nada Macura, sigurna je da postoji uticaj punog Meseca, ako i mesečevih mena na čoveka, kao što je evidentan i uticaj na planetu Zemlju.

- Nama u Hitnoj se dešava da kada imamo puno intervencija, teških saobraćajnih nesreća, pogoršanja raznih stanja, da se međusobno pitamo da nije noćas pun Mesec. Nekada bude, a nekada ne - rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic Magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F.M.

    31. jul 2015 | 21:53

    Mesečeve mene su vezane za plimu i oseku vodenih površina na Zemlji. Verovatno i još kojih fizičkih atmosferskih parametara. Logično je da ima uticaj i na ljudski organizam.

  • Stiv

    31. jul 2015 | 22:35

    Potopite koren vlasca u toplu vodu ubacite dve zelene jabuke stavite serpu da drska gleda ka mesecu,cucnite pored serpe i napnite se iz sve snage,ako preterate trk po papir i ciste gace

  • Mi-6

    31. jul 2015 | 21:40

    U ZEMLJI SRBIJI JE UVEK PUN MESEC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA