SAČEKAJTE, IZGLEDA DA SU MI POGINULE MAJKA I SESTRA: Najgori trenutak u životu čoveka kojem su greškom kremirali taštu!

Prema priči rođake nesrećnog Bože Bazine čija je tašta greškom kremirana, njegove majka Zora i sestra Mirjana tog jutra su krenule iz Hrvatske na sahranu

  • 5

Juče se desio nezapamćen skandal kada su dve starice sa istim imenom zamenili radnici beogradskog JKP "Pogrebne usluge", pa su jednu od njih, Ljubicu Popović (80), kremirali umesto da pripreme njeno telo za sahranu!

MRTVA TAŠTA VAM JE DUGO BILA U LEDU, PA SE MALO PROMENILA: Boža nije mogao da veruje šta mu pogrebnik priča!

Boža Bazina, Ljubičin zet je zato juče ujutru u kapeli u Deligradskoj ulici umesto taštinog tela morao da preuzme njen pepeo! Dok su urnu pokopavali u raku na Novobežanijskom groblju, stigla mu je još strašnija vest – u udesu su mu poginule majka Zora i sestra Mirjana.

ZAMENILI TELA DVE ŽENE, PA KREMIRALI POGREŠNU: Detalji užasa koji se desio usred Beograda!

Boža je za ”Informer” ispričao o tragičnom skandalu sa zamenom tela u kapeli, dok još nije čuo da su mu poginuli majka i sestra.

U trenutku dok je za ''Informer'' prepričavao o skandalu u kapeli i dok je sa suprugom primao saučešće, zazvonio mu je telefon. Zbog onog što je čuo, u trenutku je prebledeo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Izgleda da su mi poginule majka i sestra... Sto posto jesu, tako mi zvuči ovaj policajac... Još neće da mi potvrdi, ali sigurno jesu... Ne mogu da verujem... - rekao je Božo. Ubrzo je dobio još jedan poziv koji je potvrdio njegove crne slutnje.

Prema priči njegove rođake, njegova majka Zora i sestra Mirjana tog jutra su krenule iz Hrvatske na Ljubičinu sahranu.

- Oni žive u Tovarniku u Hrvatskoj i rano ujutru su krenuli za Beograd da bi prisustvovali sahrani. Na auto u kome su bile naleteo je neki Turčin i na mestu ih ubio. Mirjanin zet i ćerka, koji su sedeli napred, preživeli su sudar, u bolnici su... Ja stvarno ne mogu da shvatim šta se to dešava danas... - rekla je Božina rođaka.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA