"KOLJI TOMISLAVA, VODA VRI": Veroučitelj tvrdi da su mu HAKOVALI FEJSBUK PROFIL!

Ninoslav Manojlović, na čijem profilu je osvanuo monstruozni komentar, tvrdi da se "neko poigrao sa njegovom privatnošću i zagorčao mu život"

  • 30

Javnost je bila zgrožena kad se pojavila informacija da je veroučitelj Ninoslav Manojlović iz Zrenjanina na Fejsbuku objavio užasan komentar, u kojem se navija teroristi Islamske države ubiju hrvatskog državljanina, inženjera Tomislava Salopeka (30), koga su oteli 22. jula u Egiptu.

- Koji zengu! Svi su isti! Kolji, voda vri! - pisalo je na profilu Manojlovića.

OVO JE TOMISLAV, ČOVEK KOME ĆE ISLAMSKA DRŽAVA ODRUBITI GLAVU: Evo šta može da ga spase sigurne smrti! (VIDEO)

Prema njegovom poslednjem izjašnjavanju na Fejsbuku, on tvrdi da nije kriv za to što se desilo, i da je njegov profil hakovan, te da se na taj način neko poigrao sa njegovom privatnošću i zagorčao mu život:

Foto: Facebook Foto: Facebook

Nakon svega, pozvali smo Ninoslava i pitali ga šta se tu stvarno desilo, a on nam je odgovorio:

- Ne znam ja ništa o tome. Ja da podržavam celu tu priču, komentar bi sigurno ostao na mestu. Nemam ništa više za medije da kažem!

U prvim trenucima, Ninoslav je naišao na gnev javnosti, a posebno jer kao predstavnik Srpske pravoslavne crkve mora da bude bude tolerantan i širi mir.

Na njegovom profilu na Fejsbuku piše da je veroučitelj u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Zrenjaninu, školovan na Bogosloviji Svetog Petra Cetinjskog na Cetinju, u Crnoj Gori. Takođe, vidi se da je poreklom iz Vukovara u Hrvatskoj, što su odmah doveli u vezu s njegovom navodnom netrepljivošću prema Hrvatima. Ovakav poziv na linč uz skandalozan rečnik ne može ama baš ništa da opravda, ali stvari su se zakomplikovale posle njegovog demantija i tvrdnje da mu je profil hakovan.

Foto: Facebook/Нинослав Манојловић Foto: Facebook/Нинослав Манојловић

Deo njegovih prijatelja ostao je zgrožen ovim neljudskim i brutalnim komentarom, ali bilo je i onih koji su ga podržavali. Morbidan status proširio se društvenim mrežama sa osuđujućim komentarima poput:

- Ovakvim monstrumima država uplaćuje penzijsko osiguranje!? Ovakvi deci predaju veronauku, a crkva ih štiti. Sramota!

Ubrzo je Manojlović obrisao komentar.

Verski analitičar Draško Đenović kaže da je potez veroučitelja u najmanju ruku neprimeren.

Šta vi mislite, da li je neko i ko je mogao da hakuje njegov profil?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. avgust 2015 | 23:53

    Hvala svima na ovome portalu koji su u svojim komentarima izrazili kršćansku sućut za brata u nevolji, pa bio on i hrvat. Bog vas blagoslovio. Pozdrav iz Hrvatske.

  • Mašina

    11. avgust 2015 | 12:45

    Pa pare iz banaka prebacuju a ne da hakuju profil

  • realno

    11. avgust 2015 | 12:55

    Ako čovek kaže da nije on objavio onda nema niko razlog da ga osuđuje.A u krajnjem slučaju čovek je proteran iz Vukovara i njegovo je pravo ako hoće može i da mrzi hrvate.Voleo bih da mi dežurni dušebrižnici nađu neki slučaj gde su hrvati masovno sažaljevali i kukali nad sudbinom nekog Srbina koji je nastradao u belom svetu.Licemerstvo na delu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA