ZNAČKA NIKOME NEĆE BITI ŠTIT OD ZAKONA: Oštra reakcija Stefanovića na pljačku azilanata!

- Zadatak Ministarstva unutrašnjih poslova je da brine o bezbednosti migranata i neće dozvoliti da se oni osećaju nesigurnim u Srbiji - izjavio je Stefanović

  • 5

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio razbojništvo, nezakonito i nehumano ponašanje policijskih službenika prema sirijskim državljanima.

SKANDAL: POLICAJCI pištoljem opljačkali Sirijce u Beogradu! Uzeli im 2.000 evra

- Zadatak Ministarstva unutrašnjih poslova je da brine o bezbednosti migranata i neće dozvoliti da se oni osećaju nesigurnim u Srbiji, niti da ih bilo ko pljačka ili maltretira. Hapšenje pripadnika policije koji je oduzeo novac od migranata još jedan dokaz da je MUP rešen da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u sopstvenim redovima - naglasio je ministar Stefanović.

On je dodao da je MUP dobio još jednu potvrdu da je ideja ojačavanja Sektora unutrašnje kontrole dobra i da se moramo izboriti sa pojedincima u sopstvenim redovima koji kaljaju ugled najvećeg broja policajaca koji pošteno i odgovorno rade svoj posao.

- Značka nikome neće biti štit od zakona i svaki oblik kriminala ćemo najstrožije sankcionisati - rekao je Stefanović i pozvao sve migrante, ali i građane, da prijave one koji se ogreše o zakon.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde smo moja ljubavi...

    20. avgust 2015 | 16:02

    Zatvor jedno 10tak godina za svakog idiota koji pljacka pod zastitom znacke.

  • Bravo

    20. avgust 2015 | 18:17

    Nije strasno to sto je uradio koliko je strasno da neko sa takvim razmisljanjem moze da bude policajac....

  • refko JANICAR

    20. avgust 2015 | 17:39

    Respekt za vladu Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA