NIKO MI NIJE VEROVAO DA ME JE SILOVALA ŽENA: Stravična ispovest žrtve seksualnog zlostavljanja!

Žena je napadnuta u decembru 2013. godine na zabavi gde je bilo još šest žena koje su se sve međusobno znale ili bile ‘prijateljice prijateljica’

  • 8

Spisateljica, koja nije želela da otkriva identitet, na stranici xoJane je objavila priču o večeri kada ju je silovala žena. Ona je opisala kako ju je druga žena napala na slavlju i kako joj njena porodica, prijatelji, čak i psihoterapeut nisu verovali.

VATROGASAC SPASAO DEVOJČICU (9) IZ POŽARA, PA JE SILOVAO: Pretio da će joj ubiti majku ako nekome kaže!

Žena je napadnuta u decembru 2013. godine na zabavi gde je bilo još šest žena koje su se sve međusobno znale ili su bile ‘prijateljice prijateljica’.

Kada joj je žena s kojom je imala zajedničku prijateljicu prišla, nije imala potrebu da se oseća ugroženo. Čak i kada ju je ispitivala o ljubavnom životu, spisateljica se osećala ugodno i ispričala ženi o svojim bračnim problemima i nedostatku seksa.

Tada su stvari pošle pogrešnim putem.

Foto: Profimedia, Polaris Foto: Profimedia, Polaris

- Pogledala me je sa žudnjom u očima i rekla - Ali ti si tako seksi. Zaslužuješ da imaš seks - priseća se spisateljica.

Iako je pretpostavila da druga žena samo želi da je uteši, taj trenutak joj je ipak bio neprijatan. Odlučila je da više neće piti jer je osetila da mora biti spremna.

Tada ju je njena napadačica pod izgovorom da se ne oseća dobro namamila u kupatilo, zaključala vrata i gurnula glavu u lavabo. Nasilno joj je skinula gaćice, a žrtva je počela da vrišti, pa joj je napadačica stavila ruku preko usta, onemogućavajući joj disanje.

Srećom, ostale žene su primetile da ih nema i pošle su da ih traže. Napadačicu je uhvatila nervoza i otišla je.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Prestravljena žrtva bila je u potpunom šoku. Ispričala je prijateljici šta se dogodilo, a ona je rekla domaćici. Do tada je napadačica već plakala u želji da objasni šta se dogodilo. Domaćica je samo rekla napadnutoj ženi da može da spava u njenom krevetu, a napadačica nije zamoljena da ode.

Sledećeg jutra napadačice nije bilo, a ostale žene su se ponašale kao da se ništa nije dogodilo.

Kada se vratila kući, žrtva je na Fejsbuku našla poruke od žene koja ju je napala. Tražila je priliku da joj objasni svoj čin i predložila da se nađu.

Međutim, ona nije bila jedina koja je umanjivala ono što se dogodilo.

Foto: Printscreen/Youtube/Mxm Vm Foto: Printscreen/Youtube/Mxm Vm

- Niko više nikada to nije spomenuo, što me strašno naljutilo - napisala je žrtva. Najviše ju je povredilo kada je slučajno srela jednu od žena sa zabava, a ona se pravila da je ne poznaje.

I dok su one zaboravile incident, žrtva, nažalost, to nije mogla. Njena trauma osetila se u svim aspektima njenog života. Ubrzo se razvela od muža, zakopala se u posao, a u teretani je provodila po 20 sati nedeljno i ‘nabila’ devet kilograma mišićne mase kako bi mogla da se odbrani kada sledeći put bude napadnuta.

Najviše ju je povredilo nerazumevanje okoline.

- Seksualni napad žene na ženu retko se pominje, a žrtve su često odbačene kao lažljivice ili žene čije je lezbijsko eksperimentisanje pošlo pogrešnim putem, kao što su mene optuživali. Zlostavljana sam i od muškarca i od žene i oba iskustva bila su mi jednako zastrašujuća. Međutim, kada me je napao muškarac, dobila sam puno veću podršku - zaključila je nesrećna žena.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • preterano

    21. avgust 2015 | 00:26

    Od kad se skidanje gaca klasifikuje kao silovanje?

  • Mladen

    21. avgust 2015 | 00:50

    Hoću da i mene neka žena siluje. Evo neću se žaliti. Neka me siluju svaki dan.

  • Brale bre

    21. avgust 2015 | 07:37

    Sto ti ja i sad ne verujem? Kao napala me sledja skinula gace i? Sta onda trebalo bi nesto da ti gurne sledja. Sta??? To nisu zenske poze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA