Amerikanci tvrde da su ubili glavnog hakera Islamske države!

Supruga ovog hakera tvrdi da je "blagoslovena jer je njen muž još uvek živ", iako Amerikanci ističu suprotno

  • 2

Američki izvori tvrde da je Junaid Husain (21) iz Birmingema ubijen tokom putovanja u sirijski grad Raka. Oni dodaju da se to dogodilo u napadu bespilotne letelice.

SRBIJO, POSTAĆEŠ ISLAMSKA: ISIS hakovao srpski sajt i ostavio UŽASNU poruku!

Amerikancima je Husain bio treći na listi neprijatelja iz Islamske države, a imao je i važnu ulogu u regrutaciji stranaca u Islamsku državu.

On je bio oženjen bivšom pankerkom Engleskinjom Sali Džons (44) sa kojom se upoznao preko interneta. Sali se zajedno sa sinom uputila u Siriju da bi bila s njim.

Objasnila je da njen suprug nije ubijen već da je "blagoslovena jer je njen muž još uvek živ". Ovaj par je imao i nadimak "Gospodin i gospođa Teror".

Hakera Junaida povezivali su sa planom Islamske države da napadne paradu na Dan Oružanih snaga u Londonu, a inače je bio dobro poznat na društvenim mrežama jer je često stvarao profile na kojima je pretio terorističkim napadima.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed

    27. avgust 2015 | 17:33

    Pokusavam da shvatim ovo ..On ima 21 god, njegova supruga 44,pretvorio se u dzihadistu. Jasno je da nesto mentalno s njim nije kako treba. Jos mu pelene vire iz hlaca, a drugima bi svoju ideologiju nametao..Kakva ironija! Nadam se da ovo zlo vise ne hoda planetom zemljom. Imamo i nase stoke iz Bosne koja je otisla u Siriju da se bori sa ovim idiotima, i nikad necu shvatiti kako se uspiju pretvoriti u ovakve monstrume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA