HAOS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI U MAĐARSKOJ: Policija blokira migrante, ne dozvoljavaju im da idu ka Austriji i Nemačkoj! (FOTO)

Policija je druge putnike, koji nisu migranti, direktno ispratila do vozova, prolazeći pored izbeglica kojima je naloženo da stoje sa jedne strane policijske trake, preneo je AP

  • 2

Mađarski policajci sa hirurškim maskama i rukavicama blokirali su danas pristup železničkim platformama na stanici Keleti za nekoliko stotina izbeglica i migranata koji žele da odu u Austriju ili Nemačku.

Čak 2.000 izbeglica u Budimpešti na železničkoj stanici!

Oko 20 policajaca blokiralo je pristup izbeglicama koji su u rukama držali vozne karte za Beč.

Obustavljeni vozovi između Austrije i Mađarske!

Policija je druge putnike, koji nisu migranti, direktno ispratila do vozova, prolazeći pored izbeglica kojima je naloženo da stoje sa jedne strane policijske trake, preneo je AP.

Oko 50 izbeglica dobilo je dozvolu da uđe u jedan voz za Đer.

Mnogi migranti čekali su osam do 10 sati na stanici da se ukrcaju na voz, a neki od njih prespavali u parku u Budimpešti, gde su stigli noć pre, iz mesta Reske na mađarskoj granici.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Migranti bi, međutim, mogli da se nađu zaglavljeni na austrijskoj granici, jer austrijska železnička kompanija zbog "prenatrpanosti" suspendovala vozove u i iz Mađarske, navela je američka agencija.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    10. septembar 2015 | 21:13

    Pustite ljude da idu dalje .budite humani

  • Z

    10. septembar 2015 | 22:15

    Pustite taj jadan narod dosta im je muka straha i plac deca a madjari kao u evropskoi uniji a nemaju srca i duse svaka cast Srbiji i nemackoi i austriji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA