(VIDEO) HAPŠENJE DILERA, PRONAŠLI IM BOMBE U GAĆAMA! Policija im oduzela i gomilu droge!

Pored dve šok bombe, zaplenjeno i 76 grama „spida“, 45 tableta „ekstazija“, 3 grama „ekstazija“, kokain i elektronska vagica za precizno merenje

  • 1

Beogradska policija uhapsila je pet osoba i zaplenila oko 76 grama „spida“, 45 tableta „ekstazija“, 3 grama „ekstazija“, kokain, elektronsku vagicu za precizno merenje na kojoj je bilo tragova „spida“ i marihuane, kao i dve šok-bombe.

ZAKOPAO 21.500 EVRA U NOVOM SADU: Uhapšen diler heroina (FOTO)

Uhapšeni su A.M. (30), M. Đ. (22.), M. Đ. (19.), N. Đ. (50), N. S. (23) iz Beograda i Sarajeva koji su osumnjičeni da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Pretresom dvojice osumnjičenih, u donjem vešu i torbici su pronađene dve šok bombe, a kod dvojice je, ličnim pretresom i pretresom kuće jednog od njih, pronađena droga: „spid“, „skank“ i kokain, kao i vagica za precizno merenje, na kojoj su se nalazili tragovi droge.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni dežurnom javnom tužiocu Višeg suda u Beogradu.

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 150.000 dinara.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    14. septembar 2015 | 14:55

    Aaaa jeste ih pohapsili sve sitni dileri hvatajte krupne ribe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA