KOLONE I NA BOSANSKOJ GRANICI: Gužva na dva granična prelaza!

Iz Granične policije BiH navode kako kamioni na tom prelazu na ulazak u ovu zemlju čekaju i do šest sati

  • 0

Na dva granična prelaza između Bosne i Hercegovine i Srbije velike su gužve zbog kamiona koji nakon blokade granice između Hrvatske i Srbije sada voze preko teritorije BiH, potvrdila je danas Granična policija BiH.

KRAJ CARINSKOG RATA: Otvorena granica sa Hrvatskom za sva vozila!

Pojačani saobraćaj kamiona kroz BiH registrovan je od srede, a u petak su najveće gužve bile na prelazu Rača kod Bijeljine, prenela je hrvatska agencija HINA.

SVOJOM OBJAVOM JE ZAPALIO FEJSBUK: Evo šta je Hrvat poručio Vladi svoje zemlje! (FOTO)

Kilometarske kolone kamiona otežavaju i putnički saobraćaj, jer putevi koji vode prema tom prelazu nisu prilagođeni tako velikom broju vozila, a carinski terminal ima znatno manjuu propusnu moć od one koju bi zahtevala trenutna situacija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zbog zakrčenog puta trpi i putnički saobraćaj pa policija mora posebno regulisati kretanje kamiona kako bi se osigurao prolazak privatnih automobila i autobusa.

Iz Granične policije BiH navode kako kamioni na tom prelazu na ulazak u ovu zemlju čekaju i do šest sati. Velika kolona teretnih motornih vozila je na prelazu Karakaj kod Zvornika. na ostalim granični prelazima, uključujući i one s Hrvatskom, stanje je redovno i tako nema dužih zadržavanja, prenela je HINA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA