SAOBRAĆAJ NA TOVARNIKU NORMALIZOVAN: Kraće zadržavanje za teretna vozila!

Vlada Srbije sinoć je jednoglasno ukinula kontramera preduzete prema Hrvatskoj nakon što je ta država blokirala granice ka Srbiji

  • 0

Teretni i putnički saobraćaj na graničnom prelazu Šid - Tovarnik danas se odvija normalno, otkako su odlukama vlada Srbije i Hrvatske ukinute mere i blokada graničnih prelaza između dve zemlje.

KONTRAMERE VAN SNAGE: Kamioni iz Hrvatske ušli u Srbiju

Kako su reporteru Tanjuga rekli pripadnici srpske pogranične policije, saobraćaj se odvija bez ikakvih problema, a čekanje je malo duže za teretna vozila zbog velike kolone koja se prethodnih dana napravila.

Vlada Srbije sinoć je jednoglasno ukinula kontramera preduzete prema Hrvatskoj nakon što je ta država blokirala granice ka Srbiji.

GRANICA SA HRVATSKOM PROHODNA: Bez gužve na Batrovcima i kod Šida

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Odluka je stupila na snagu odmah i kamioni i roba iz Hrvatske nakon 22.00 sata krenuli su po uobičajenoj proceduri da ulaze u Srbiju.

Prethodno je Hrvatska juče u 17 sati odblokirala granicu sa Srbijom.

Odluku o zatvaranju granica Hrvatska je uvela u noći između nedelje i ponedeljka najpre za teretni saobraćaj, a potom je proširila na sva vozila sa srpskim registracijama, privremeno čak i na građane sa srpskim pasošem.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA