ZAPLENA NA GRANICI: Pokušao da prošvercuje 25 "ajfona"!

Ukupno 25 telefona "ajfon 6s" (Gold, Silver, Gray i Rose Gold) pokušao je juče da prokrijumčari 27-godišnji Beograđanin, jedan od dvojice putnika audija vršačkih registarskih oznaka

  • 24

Carinici su na ulaznoj strani graničnog prelaza Vatin sprečili pokušaj krijumčarenja mobilnih telefona, čija je vrednost procenjena na gotovo 18.000 evra, saopštila je danas Uprava carina.

Ukupno 25 telefona "ajfon 6s" (Gold, Silver, Gray i Rose Gold) pokušao je juče da prokrijumčari 27-godišnji Beograđanin, jedan od dvojice putnika audija vršačkih registarskih oznaka, navodi se u saopštenju.

On je prethodno carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu, ali je zatim detaljnim pregledom automobila u prostoru između prednjeg i zadnjeg sedišta pronađena torba puna novih mobilnih telefona, očigledno namenjenih daljoj preprodaji.

Protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak pred nadležnim sudom, a neprijavljena roba je privremeno zadržana.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kladovo

    27. septembar 2015 | 12:13

    Sad će svi carinici da nose iphone

  • srdjan

    27. septembar 2015 | 12:27

    E jaka stvar,covek nesto da zaradi sa strane,a skotovi odma ko da drogu prodaje,dajte molim vas,pa raznoraznim kamionima prolaze na hiljade telefona,ko zna kakve droge i parfema kradene robe,a covek negde kupio par tel da zaradi na razlici u ceni mislim dno smo od države..

  • Srbija

    27. septembar 2015 | 11:19

    Kakav "gresnik"... a pre njega proslo tone opojnih supstanci! Pustite coveka da zaradi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA